Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Coliziune cu doi răniţi

Două tinere din Craiova au ajuns la spital în urma unui grav accident de circulaţie petrecut ieri în jurul orei 13.00, în zona Pieţei Mari, la intersecţia străzilor Mitropolit Nifon Criveanu şi Fraţii Goleşti. Marin Dragomir, de 44 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui automobil Nubira, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un taximetru Dacia Logan, condus regulamentar de Florin Ionescu, de 30 de ani. În urma impactului, Nubira s-a răsturnat, iar Raluca Dragomir, fiica şoferului, împreună cu o colegă de facultate, ambele pasagere pe locurile din spate au fost rănite. Martorii la eveniment le-au scos pe cele două fete dintre tablele contorsionate ale maşinii. Tinerele au fost transportate de urgenţă la spital, Raluca Dragomir cu traumatism cranio-cerebral sever închis, un traumatism de coloană cervicală şi o contuzie de bazin, iar cealaltă fată cu traumatism minor.

Dragoş GAVRILĂ

 

Preşedintele se va externa cel târziu luni

Intervenţia chirurgicală la care a fost supus preşedintele sâmbătă a decurs fără probleme. Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, a declarat ieri că intervenţia chirurgicală, care a durat o oră şi 45 de minute, a decurs normal, fără complicaţii. „A fost vorba de o leziune tiroidiană benignă. Preşedintele se simte bine şi primeşte în continuare toate îngrijirile corespunzătoare. (…) Preşedintele se va externa cel târziu luni, 10 septembrie“ .

Newsin

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version