Acasă Local Gorj Raliu la Rânca

Raliu la Rânca

Campionatul de Viteză în Coastă al României, etapele VII şi VIII, va avea loc la Rânca, în perioada 7-9 septembrie. Campionatul de viteză este organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

La Cupa Gorjului vor participa 54 de concurenţi, printre care se numără campionul naţional de anul trecut, Bogdan Marişca, şi Bogdan Stanoiev, liderul clasamentului general FIA al Campionatului de Raliuri al României, Dunlop.

De asemenea, vor mai participa Victor Băldescu, Lucian Boroianu, Constantin Ciufriclă, gorjeanul care este preşedintele Asociaţiei Auto Corex, James Emmett şi mulţi alţii.

Deputatul Victor Ponta va participa în calitate de pilot la Campionatul de Viteză în Coastă al României de la Rânca. „La cei 35 de ani, obiectivul meu la prima cursă în calitate de pilot este să o închei cu bine şi să fiu o gazdă bună pentru ceilalţi concurenţi, adică să nu întrec pe nici unul dintre ei“, a afirmat Victor Ponta. Traseul are o lungime de circa 5,5 kilometri, o diferenţă de nivel de 342 de metri şi o rampă maximă de 12%, fiind considerat de către piloţi unul dintre cele mai tehnice trasee din România.

Exit mobile version