11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalColiziune între un Volkswagen şi o macara

Coliziune între un Volkswagen şi o macara

Un Volkswagen şi o macara au fost implicate într-o tamponare, după ce şoferul macaralei nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Incidentul rutier s-a produs marţi după-amiază, pe strada Cazărmii, din Slatina. Ionuţ Cristian N. se deplasa la volanul Volkswagenului cu numărul de înmatriculare PV 820592, venind dinspre magazinul Oltul către Şcoala de Poliţie. Pe strada Cazărmii, autoturismul condus de Ionuţ Cristian a fost lovit din faţă de macaraua la volanul căreia se afla Gheorghe M., din Slatina. În urma impactului, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autoturismul a fost serios avariat în partea din faţă.

Şoferul macaralei spune că nu ştie ce a vrut să facă şoferul celălalt şi cum a ajuns cu maşina pe mijlocul străzii. „Sunt şofer de ani buni. Nu ştiu ce a vrut să facă băiatul ăsta, că a intrat cu maşina în macara. M-am pomenit cu el în faţă. Am crezut că opreşte pe dreapta“, a spus Gheorghe.

Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul macaralei, pentru că nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. El a primit o amendă contravenţională de 156 de lei şi trei puncte penalizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS