10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDezastru la concursul de la Spitalul Judeţean

Dezastru la concursul de la Spitalul Judeţean

OLT. Concursul pentru ocuparea posturilor de asistent scoase la concurs de Spitalul Judeţean Slatina, care a avut loc ieri, a adus surprize. Pentru unele posturi nu „s-a calificat“ pentru interviu nici un candidat, cum este cazul Secţiei obstetrică-ginecologie II. În cazul altor secţii, cum ar fi Nefrologia, candidaţii au fost mai bine pregătiţ. Au picat concursul nu doar candidaţii din afara spitalului, ci şi foarte mulţi dintre angajaţii pe perioadă determinată ai unităţii.
Accesul în sala de şedinţe a ambulatoriului de specialitate al spitalului a fost permis candidaţilor de la ora 8.00, iar subiectele au venit o oră şi ceva întârziere. Varianta numărul 2 se pare că n-a fost norocoasă. Cele 50 de întrebări cuprinse în grilă au pus în mare dificultate candidaţii. Membrii comisiei au anunţat că, din cele 130 de persoane care au susţinut proba, doar 17 au notă peste 7, pentru a putea intra la interviu.
Managerul Mihai Niţă a declarat că va fi organizat un nou concurs pentru posturile neocupate, la începutul lunii octombrie. Astăzi susţin probele candidaţii pentru posturile de infirmier şi îngrijitor de curăţenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS