10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOana Andoni, în vacanţă la Oceanul Indian

Oana Andoni, în vacanţă la Oceanul Indian

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din week-end, a avut o vacanţă ca-n poveşti: cu plajă, cu soare, cu iubire şi cu vise împlinite în Arhipelagul Seychelles.

 

Oana împreună cu soţul ei, Cătălin, au decis să plece în vacanţă pe ultima sută de metri, aşa că nu au avut mult timp de gândire pentru a-şi alege destinaţia. Un lucru era sigur: trebuia să fie plajă, soare şi apă. Pentru că în multe dintre destinaţiile exotice era vreme rea, Oana şi Cătălin au ales Mahe, cea mai mare şi mai cunoscută insulă din Arhipelagul Seychelles. Vremea era bună, dar oceanul tot agitat. Chiar dacă nu au putut face sporturi de apă, cei doi soţi îndrăgostiţi au făcut plajă, au vizitat insula în lung şi-n lat, iar Oana şi-a împlinit un vis de-o viaţă: „Dintotdeauna mi-am dorit să călăresc pe malul oceanului şi în această vacanţă mi s-a împlinit visul. Sunt foarte fericită“, a povestit vedeta Pro TV. Atunci când nu se bucurau de soarele blând şi de briza oceanului, Oana şi Cătălin se plimbau prin Grădina Botanică din insulă, unde au făcut cunoştinţă cu simbolul insulei Maha, fructul coco de mer – o nucă de cocos cu o formă aparte. Tot aici, Oana a intrat ca un oaspete de seamă în „Casa Orhideelor“, unde a văzut laolaltă sute de orhidee diferite ce au făcut-o să iubească şi mai mult aceste flori.

 

Plimbările de pe Insula Maha

 

Plaja de pe Insula Maha va rămâne în inima Oanei: „Apa era cristalină, nisipul alb, iar peisajul era sălbatic, cu o explozie de verde. Eram aproape singuri pe plajă şi aveam senzaţia că este numai pentru noi doi“, a mai spus Oana. Săptămâna pe care a petrecut-o acolo a însemnat învăţarea primelor cuvinte în limba creolă, dar mai ales iniţierea în tainele bucătăriei creole, care abundă în specialităţi de peşte, fructe de mare şi orez. Oana a încercat să ia fiecare masă în alt restaurant, pentru a se putea bucura de diversitatea şi pitorescul locului. Şi capitala Insulei Maha, Victoria, şi-a deschis porţile pentru Oana şi Cătălin, care au făcut cunoştinţă cu istoria şi frumuseţile celei mai mici capitale din lume, care nu are mai mult de 30.000 de locuitori. La întoarcere, Oana şi Cătălin s-au oprit două zile în Dubai şi două zile în Turcia, ca să nu treacă de la plajele însorite de pe malul Oceanului Indian direct la străzile aglomerate ale Bucureştiului. Oana visează ca în anii următori să vadă şi alte colţuri de lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII