7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Bebeluş cu câte şase degete la mâini şi la picioare

Un bebeluş din Brooklyn, New York, s-a născut cu câte şase degete la mâini şi la picioare, informează site-ul english.people.com.cn. Băieţelul, care se numeşte Jeshuah Fuller, s-a născut săptămâna aceasta, a avut la naştere 3,2 kilograme şi este perfect sănătos. Degetele în plus ale micuţului sunt „rezultatul“ unei afecţiuni rare, numită polidactilism, o boală care se transmite genetic. Şi pentru că tatăl lui Jeshuah a avut şi el această afecţiune, părinţii micuţului nu s-au mirat prea tare când au văzut la ecograf degeţelele în plus la mâinile copilului, dar spun că degetele suplimentare de la picioare au fost o „surpriză“.

Jaf pentru patru dolari

Un hoţ din Statele Unite, înarmat cu un cuţit, şi-a jefuit un conaţional pentru modica sumă de patru dolari. După cum informează Krone.at, bărbatul a refuzat categoric bancnota de zece dolari pe care i-a oferit-o victima sa, suma dorită fiind clară: patru dolari. Bărbatul a aşteptat până victima s-a dus în pizzerie să schimbe banii. În cele din urmă, hoţul s-a ales cu banii doriţi, însă câteva străzi mai încolo a fost arestat de poliţie. „Este un caz foarte ciudat, însă tot jaf rămâne“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Joseph DeCarlo.

Scooter – în continuare pe val

Scooter, germanii celebri în România datorită numeroaselor hituri precum „Fire“, „Nesaja“, „Maria“, „Summer Wine“ şi multe altele, au deschis un nou capitol din povestea lor de succes. Cel mai nou single al lor, „The Question Is What Is The Question?“, a debutat în topul german de vânzări direct pe locul zece, devenind astfel cel de-al 20-lea hit de Top 10 al trupei din Hamburg. Performanţa e cu atât mai importantă cu cât nici un artist german nu a mai avut atât de multe hituri de Top 10 în toată istoria clasamentului de vânzări german, care este întocmit încă din 1956. „E o nebunie! Şi încă nu am zis tot ce aveam de spus. Oare ce ne rezervă viitorul?“, a spus H.P Baxxter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS