Acasă Local Tânără aruncată din maşină de socru şi de soţ

Tânără aruncată din maşină de socru şi de soţ

Tatăl victimei susţine că bărbaţii au vrut să-i omoare fiica.

OLT. O tânără de 21 de ani, de etnie romă, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a văzut moartea cu ochii după ce a fost aruncată dintr-o maşină aflată în mers. Totul s-a petrecut marţi după-amiază, între comunele Brebeni şi Coteana. Lucreţia Mihai se afla în maşină cu soţul său, Cristinel, şi tatăl acestuia, Fluture Goman. Din motive rămase încă neelucidate, cei doi bărbaţi au aruncat-o pe tânără din autoturismul în care se aflau, un jeep. În cădere, femeia a suferit răni serioase la mâini şi picioare şi a fost transportată la spital tot de cei doi. Medicul de gardă de la Urgenţe a spus că rănile suferite de pacientă nu-i pot pune viaţa în pericol. „Victima a fost diagnosticată cu escoriaţii multiple ale membrelor şi toracelor, contuzie toracică prin aruncare din maşină. Pacienta va rămâne internată pentru continuarea tratamentului şi supraveghere medicală de specialitate“, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Cornel Fulga.
George Mihai, tatăl Lucreţiei, a declarat imediat ce a ajuns la spital că ginerele său şi tatăl acestuia au încercat să o omoare pe tânără. „Au vrut să o omoare. Cuscrul meu, Fluture, a vrut să întreţină relaţii sexuale cu Lucreţia. Fata n-a vrut, iar el are necaz pe ea. I-a promis că o s-o omoare, iar ieri asta a încercat. Şi nevasta lu’ Fluture a vrut să îmi omoare fata. I-a băgat otravă pe gât, dar fata n-a vrut să o înghită. Sunt nişte nenorociţi. Fluture ăsta a  tăiat un om cu sabia. I-a luat pielea de pe cap“, a spus George Mihai.
Bărbatul l-a acuzat pe ginerele său de faptul că, în prezent, are permisul de conducere suspendat şi conduce ilegal.
După ce a povestit ce a avut pe suflet, tatăl Lucreţiei şi-a schimbat declaraţia cu privire la cele întâmplate. Omul a cerut ca reprezentanţii mass-media să nu facă public nefericitul eveniment: „Nu mai vrem să scrieţi nimic despre ce s-a întâmplat cu fata. Ne împăcăm noi. A sunat bulibaşa şi a zis să nu publicaţi absolut nimic“, a solicitat George Mihai.  
Potrivit informaţiilor oferite de poliţie, victima nu a depus plângere penală împotriva celor pe care îi acuză că au aruncat-o din maşină. Mai mult, femeia a făcut afirmaţii contradictorii cu privire la cele întâmplate. Ea a afirmat ba fapt, ar fi căzut de pe casă. Cât despre soţul Lucreţiei, poliţiştii spun că, într-adevăr, el are permisul de conducere reţinut, dar că în momentul tragediei la volan se afla şoferul acestuia, Costel M., care are permis de conducere şi care a dus-o pe victimă la spital. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exatitate cum s-au petrecut lucrurile şi cine este vinovatul.

Exit mobile version