10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNedelescu e corespondent de presă!

Nedelescu e corespondent de presă!

Spiritele s-au încins din nou la vârful municipalităţii din Bănie, unde primarul PD a sărit la gâtul viceprimarului PRM ca răspuns la atacurile partidului condus de Vadim.

Supărat că a fost făcut mafiot într-o publicaţie controlată de PRM fiindcă ar încerca să demită un director aliat cu Vadim, de la Compania de Apă „Oltenia“, primarul pedist al Craiovei, Antonie Solomon, şi-a vărsat năduful pe colegul său din primărie, viceprimarul peremist Gheorghe Nedelescu, despre care spune că, între altele, îl vorbeşte numai de rău şi lucrează doar la scenarii politico-administrative. „De fapt, de când este viceprimar, doar cu de-astea se ocupă. Eu am ştiut, dar am tăcut. Însă văd că el nu se linişteşte. Acum e corespondent de presă: dă informaţii şi sună presa să-l filmeze ce face el când îi păzeşte pe ăia care dau cu mătura şi să le spună ce să scrie“, a declarat Antonie Solomon la o întâlnire cu ziariştii craioveni. Primarul a mai spus că „Nedelescu e nimeni în primărie: are o jucărie la care vorbeşte tot timpul (staţia de emisie/recepţie – n.r.). O să i-o iau, să vedem cum îşi mai justifică activitatea“. Solomon este convins, de asemenea, că Vadim Tudor nici nu ştie ce face Nedelescu, fiindcă dacă ar şti ar rade organizaţia PRM din Dolj.
În replică, viceprimarul Gheorghe Nedelescu susţine că de fapt Solomon are relaţii speciale cu presa, aspect pe care i l-ar fi confirmat chiar şeful unei publicaţii din Bănie. „Normal că sun presa, că şi eu, şi ei lucrăm pentru craioveni, iar aceştia trebuie să ştie ce se întâmplă în oraşul lor. Dar să nu uite primarul că el este cel care intervine pe la anumite instituţii de presă să nu scrie despre activitatea mea în primărie. Mi-a zis chiar un redactor-şef“, a afirmat viceprimarul. „Cât despre PRM, să nu-i ducă primarul grija, că PRM şi-o duce singur“, a mai declarat Gheorghe Nedelescu.

„Pe Stamatoiu eu l-am adus!“

Despre ultimul măr al discordiei, directorul peremist al Companiei de Apă „Oltenia“, Constantin Stamatoiu, primarul Antonie Solomon susţine că el nu le-a spus nici măcar pediştilor craioveni să-l dea jos. „Noi am înfiinţat în pripă o companie şi am înfiinţat-o ilegal. Acum vrem s-o înfiinţăm legal şi, dacă asta duce şi la schimbarea actualului director, asta e! Dar eu nu am spus nimănui, nici măcar celor de la PD să-l dea jos pe Stamatoiu şi să aleagă pe nu ştiu cine. Nu uitaţi că de fapt pe Stamatoiu eu      l-am adus! Că, dacă eu nu voiam, nu ajungea director la Regia Apa (actuala Companie de Apă – n.r.). Dar văd că el este mai impulsiv şi se ţine mai mult de scandaluri, şi în interiorul Companiei, cu sindicatele, şi cu toată lumea, decât să se aplece asupra lucrurilor de fond“, a declarat Solomon.
Precizăm că noua conducere a Companiei de Apă „Oltenia“ SA va fi stabilită astăzi, la şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Craiova, după aprobarea unui nou act constitutiv.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII