21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Reacţii on line

Articolul „Eleve împinse la prostituţie“, publicat ieri în cotidianul nostru, a stârnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Vă prezentăm mai jos câteva dintre reacţiile cititorilor:

de pio:
Da, o mare vină o au şi majoritatea tinerelor care cred că, dacă sunt prietene cu ţigani, sunt mai bazate sau mai respectate şi se lasă atrase de câteva sucuri, prăjituri, parfumuri, plimbări cu maşini sportive etc., până când reuşesc ţiganii să pună labele pe ele şi după aceea le ameninţă şi le bat pentru a face ce zic ei. Aceste animale ar trebui legate pentru totdeauna; ne-au făcut de râs şi ne vor face. Mă bucur când aud că în oraş oamenii legii au început curăţenia infractorilor, pistolarilor şi a tuturor care tulbură liniştea publică. Să sperăm că va continua până când oraşul Craiova va deveni limpede. Bravo, GdS!

de Ana Listu’:
Poliţia i-a prins! Rămâne de văzut ce va face justiţia. Eu, deocamdată, nu mă hazardez să spun că vor fi pedepsiţi exemplar. Este posibil să fie achitaţi de justiţie şi, în cel mai rău caz, să primească pedepse modice. În România este posibil orice! Oricum, sunt de părere că pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusă. Din simplul motiv că aceşti indivizi ne consumă oxigenul şi, în plus, noi toţi contribuim cu bani pentru ca ei să aibă asigurate toate condiţiile în închisoare. Nu sunt de acord să dau bani pentru ei, în timp ce mulţi copii nevinovaţi mănâncă poate o dată pe an o portocală.

de bibanul:
Voi chiar credeţi că au arestat pe cine trebuie? Vrăjeală! Ăştia (poliţia) se dau tari că mai fac şi ei arestări din când în când. S-au bătut ţiganii în Luncă, trag cu pistolul pe unde apucă etc. Şi… S-a întâmplat ceva? Voi nu înţelegeţi că ăştia conduc Oltenia (în special). Scot acum din buzunar unu – două milioane de euro şi-i fac scăpaţi pe toţi (ba bolnavi, ba cine ştie ce mai au). Cei arestaţi fiţi siguri că sunt mărunţi.

de catalin82:
Trebuie să recunoaştem că nici fetele respective nu sunt uşi de biserici! La urma urmelor, cine se încurcă cu ţiganii? Dacă este fată cuminte, stă dracu’ în banca ei, nu pleacă la drum cu un ţigan, ci cu fratele, cu tata, cu văru’, cu soţul/prietenul etc. Asta este părerea mea! Acum, vorbind despre ţigani (nu sunt rasist), cred că vor mai trece 1.000 de ani până vor reuşi să înţeleagă că nu trebuie să-şi facă loc în lume cu ciordeala, cu cuţitul şi pistolul. Neamul ăsta de oameni parcă este blestemat de Dumnezeu, nu a avut niciodată o patrie a lui; mai mult, peste tot pe unde ajung, fură, violează, ucid, fac trafic începând cu droguri, arme şi terminând cu carne vie. Bine, avem şi noi românii noştri dacă stăm să ne gândim! Îi avem şi nu sunt cu nimic mai prejos decât infractorii ţigani. Dacă s-ar face un referendum în privinţa reintroducerii pedepsei cu moartea, aş fi de acord. Cred că trăim nişte timpuri în care nu mai suntem în siguranţă nici în propriile case. Cred că toţi cei care se fac vinovaţi de crime, trafic cu droguri, arme, carne vie şi organe, violuri şi alte infracţiuni asemănătoare ar trebui pedepsiţi cu MOARTEA sau, cel puţin, cu ÎNCHISOAREA PE VIAŢĂ.

de CINEVA:
Bravo celor care i-au prins. Dar, din păcate, nu vor sta mult la mititica pentru că se găsesc o serie de retardaţi de judecători care nu găsesc destule probe şi le dau drumul. Dacă tot sistemul ar funcţiona măcar pe jumătate din cât ar trebui, mulţi infractori şi-ar găsi un „loc călduros la răcoare“, căci, slavă Domnului, se tot prind infractori, dar degeaba… Asta e România, ţara pe care o mai fac de ruşine şi ţiganii plecaţi să fure prin străinătăţi… pardon, să muncească, să mănânce şi guriţa lor!
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU