11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă un pistolar reţinut

Încă un pistolar reţinut

Poliţiştii doljeni au mai operat o reţinere după incidentele de luni, 20 august, când două grupuri s-au bătut şi împuşcat la Institutul de Medicină Legală (IML) din Craiova. Constantin Dascălu, de 20 de ani, din Craiova a fost reţinut joi seară, vineri primind mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Poliţiştii au stabilit că el este cel care l-a împuşcat în apropierea IML pe Bogdan Hristea.
Scandalul s-a încheiat în zona Spitalului de Urgenţă Craiova, unde Ştefan Cantemir Mitre a fost împuşcat în picior dintr-o maşină în care s-a stabilit că se aflau Emilian Bană, de 23 de ani, zis „Banană“, şi Andrei Nicolae, zis „Impresie“, de 22 de ani. „Impresie“ este dat în urmărire generală, pe numele său fiind emis încă de miercuri un mandat de arestare în lipsă. Ieri după-amiază a fost reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe, şi Emilian Bană.
Acesta este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi port ilegal de cuţit. Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, acesta va fi prezentat azi la Judecătoria Craiova pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile.
„În urma cercetărilor s-a stabilit că el este cel care a tras cu arma în apropierea Spitalului de Urgenţă Craiova. Pe numele persoanei reţinute se va solicita mâine (astăzi – n.r.) instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII