10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalWeek-end-ul scandalurilor

Week-end-ul scandalurilor

În week-end-ul trecut, în judeţul Vâlcea au avut loc mai multe altercaţii, toate pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

VÂLCEA. Prima altercaţie a avut loc sâmbătă, în jurul orei 19.10, când lucrătorii Postului de Poliţie Tetoiu au fost sesizaţi că pe raza localităţii, în satul Popeşti, a avut loc o altercaţie între doi tineri. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe Ionuţ V., de 22 de ani, din localitate, care prezenta o plagă deschisă în cap, fiind ulterior transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Craiova. „Din primele verificări s-a stabilit că victima a fost la o pomană în sat, unde a consumat băuturi alcoolice, după care a avut o altercaţie cu Ionuţ I., din Craiova, fiind lovit de acesta cu o scândură în cap. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a comis fapta, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va propune soluţia legală. De asemenea, lucrătorii Postului de Poliţie Pesceana au fost sesizaţi că între Constantin S., de 35 de ani, şi Vasile D., de 42 de ani, ambii din Pesceana, a avut loc o altercaţie tot pe fondul consumului de alcool, soldată cu vătămări corporale. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că Vasile D. a luat o sapă şi l-a lovit pe celălalt în cap şi peste braţul drept provocându-i leziuni. Victima a fost transportată la Spitalul Drăgăşani pentru acordarea îngrijirilor necesare. Şi în acest caz cercetările vor continua în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând să se dea soluţia legală“, a declarat Gabriel Ciobotoiu, ofiţer de prevenire în cadrul IPJ Vâlcea.
Nici duminică nu a fost o zi liniştită pentru oamenii legii. Aceştia au fost sesizaţi prin numărul 112, de Marian M., din Ocnele Mari, judeţul Vâlcea, că în timp ce se afla la o discotecă din localitate a fost agresat de Marius D., de 47 de ani, din Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie, ocazie cu care au stabilit că la discoteca respectivă, în jurul orei 3.30, a avut loc un scandal între mai mulţi tineri din Ocnele Mari şi Marius D., pe fondul consumului de alcool. După câteva ore, bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, s-a prezentat la sediul poliţiei şi a spus că în timpul conflictului i-au dispărut un telefon mobil şi un aparat de fotografiat digital, însă a refuzat să depună plângere. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS