10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident rutier spectaculos la Slatina

Accident rutier spectaculos la Slatina

Un tânăr s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea, după ce autoturismul său a fost lovit în plin de un altul. Incidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. Viorel P., din municipiul Slatina, se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, la volanul unui autoturism marca Dacia Break, cu numărul de înmatriculare OT- 07-SDM. La intersecţia cu strada Vlad Tepeş, Break-ul a fost lovit în plin de o Dacia 1310, al cărei şofer, Marian R., din Slatina, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Cedează trecerea“ şi a ieşit pe un drum cu prioritate fără să se asigure. În urma impactului, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Break-ul s-a răsturnat pe asfalt şi s-a dus câţiva metri pe plafon, acroşând un autoturism Dacia Logan, care era parcat regulamentar pe marginea drumului.

Viorel P. susţine că şoferul care a provocat accidentul a afirmat că a ieşit în viteză pe strada Tudor Vladimirescu, după ce a apărut o defecţiune la frânele maşinii sale. „A zis că l-au lăsat frânele şi nu a mai avut ce face“, a spus Viorel.

Un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. S-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este Marian R., pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier. El a primit o amendă de 243 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS