21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Viţel cu două capete, în Statele Unite

În orăşelul american Tulare din statul California a venit pe lume la începutul acestei săptămâni un viţel cu două capete. Potrivit Krone.at, viţelul are un gât, două urechi, două guri şi patru ochi, care se închid şi se deschid simultan. Din acest motiv, stăpânul animalului a decis să îşi boteze viţelul „Blinky“. Din păcate, medicii veterinari sunt circumspecţi în legătură cu şansele de supravieţuire ale viţelului. De la venirea pe lume a lui „Blinky“, ferma din Tulare a devenit un adevărat loc de pelerinaj.

Sculptură egipteană returnată din cauza blestemelor

Un neamţ a înapoiat Ambasadei Egiptului din Berlin un fragment dintr-o sculptură egipteană, pe care socrul său îl furase în timpul unei vizite în Ţara Piramidelor. Potrivit Krone.at, alături de pachet se afla un bilet în care germanul preciza că, din momentul în care a furat sculptura, socrul său a fost victima blestemului faraonilor. Pentru ca socrul său, care a murit, să primească iertarea faraonilor şi sufletul lui să se poată odihni în pace, bărbatul s-a simţit obligat să returneze statueta.

Ţestoase cu GPS

Pentru a pune capăt dispariţei unei specii rare de ţestoase, cercetătorii au decis să monteze în carapacea acestora aparate GPS. Potrivit Libero.it, din respectiva specie mai există 200.000 de exemplare în toată lumea, dintre care 100 trăiesc în Penghu, Taiwan. Specialiştii au insearat în carapacea ţestoaselor de sex feminin un dispozitiv GPS, după ce acestea depuseseră 100 de ouă pe o plajă. În acest fel, cercetătorii speră să le poată monitoriza pe mame şi ouăle acestora, acordând speciei o şansă în plus de supravieţuire.

Katie Holmes şi Tom Cruise, în camere separate

Mediatizatul cuplu Katie Holmes şi Tom Cruise se confruntă cu o mare problemă. Din cauza sforăitului starului din „Misiune imposibilă“, soţia sa a decis să doarmă în altă cameră. „Este o situaţie care funcţionează pentru amândoi. De fapt, chiar se amuză şi cu prietenii pe această temă. În plus, Katie îşi poate face somnul de frumuseţe! Desigur că îşi petrec nopţile împreună, ca orice cuplu căsătorit. Dacă stăm să ne gândim, doar au conceput-o pe Suri“, au povestit apropiaţii cuplului. „Tom are dormitorul lui, Katie pe al ei. De când s-au mutat, a fost foarte clar pentru amândoi că Tom va ocupa aripa de nord, de la etajul doi, iar ea, cea sudică a aceluiaşi etaj. Ca să se simtă în largul ei, Katie şi-a reamenajat dormitorul“, a mai povestit sursa menţionată. Cei doi soţi locuiesc împreună cu fiica lor, Suri, într-o vilă din Beverly Hills, care are şapte dormitoare şi nouă băi.

George Clooney – burlac din cauza unui pariu

În ciuda faptului că are un palmares de invidiat, George Clooney nu a reuşit încă să o găsească pe femeia care ar avea şanse să îi devină soţie. Burlăcia starului american reprezintă o dezamăgire chiar şi pentru actriţa Michelle Pfeiffer, care în 1996 a pariat cu George că în zece ani îşi va găsi soţie. Din nefericire pentru ea, Pfeiffer va trebui să îşi achite datoria. În timp ce Michelle se ştie datoare cu 100 de dolari, George aşteaptă să primească 1.000 de dolari. „Eu am dreptate. Cred că a cam început să-l ajungă vârsta pe George. Se spune că prima care te lasă este memoria“, a spus actriţa.

Jenna Jameson, mai fericită fără silicoane

După ce multă vreme a fost numită regina filmelor porno, celebra Jenna Jameson a decis că este vremea să se retragă din faţa camerei de filmat. În plus, vedeta a decis să renunţe şi la implanturile de silicon din sâni. După o operaţie de trei ore, Jenna a revenit la dimensiunile sale naturale. „Când mi-am făcut implanturile, nu m-am simţit deloc confortabil. Eram timidă când mergeam la plajă. Ştiu că sună ciudat, dar nu purtam haine decoltate niciodată decât dacă era vorba despre vreo înţelegere făcută pentru vreun film. Aşa că m-am gândit: de ce să nu fiu ceea ce sunt în realitate şi să îmi recapăt sânii naturali“, a povestit actriţa. Revenirea la dimensiunile normale a avut un impact emoţional deosebit asupra Jennei. „Am fost atât de fericită. Am plâns. A fost ca şi cum m-aş fi văzut în oglindă în vremea în care aveam 17 ani“, a mai spus ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU