11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBiciclistă accidentată grav

Biciclistă accidentată grav

OLT. O femeie din comuna Coteana, judeţul Olt, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce bicicleta pe care se afla a fost lovită de o maşină. Accidentul rutier a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.40, pe DJ 546, pe raza comunei Coteana, la intersecţia cu DC 92. Maria Dumitrescu, de 57 de ani, a ieşit cu bicicleta de pe un drum lateral, fără să se asigure, fiind lovită de un autoturism Dacia 1304 cu numărul de înmatriculare OT-97-MRL, condus regulamentar de Constantin I., de 25 de ani, din Schitu.
În urma impactului a rezultat rănirea biciclistei. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale. După ce a fost examinată de mai mulţi medici, ea a fost trimisă cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate.
Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că Maria Dumitrescu este vinovată de producerea accidentului, pentru că nu a acordat prioritate de trecere autoturismului. Atât femeia, cât şi şoferul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar conducătorul auto purta centura de siguranţă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS