17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs pentru 165 de posturi la Spitalul Judeţean

Concurs pentru 165 de posturi la Spitalul Judeţean

OLT. Aşteptatul concurs pentru ocuparea posturilor vacante din Spitalul Judeţean Slatina s-a anunţat în sfârşit pentru 3 – 5 septembrie. Încă din primele minute de la afişare, cei interesaţi s-au îmbulzit să se intereseze ce trebuie să înveţe pentru concurs şi dacă trebuie să revină cu un nou dosar. În ultimele luni, sute de cereri s-au depus la secretariatul spitalului, până când conducerea a luat hotărârea să nu se mai înregistreze solicitări până la momentul anunţării concursului. De ieri a revenit nebunia, care va dura până la sfârşitul lunii, când se încheie perioada de înscrieri.
Candidaţii vor susţine probe pentru 55 de posturi de asistente, 59 de infirmiere, 32 de îngrijitoare de curăţenie, opt – personal TESA şi 11 muncitori. Acestea s-au stabilit în urma necesarului comunicat de fiecare medic-şef de secţie, lista finală fiind aprobată în şedinţa de Comitet Director a Spitalului Judeţean. Foarte multe dintre posturile anunţate sunt în prezent ocupate de angajaţi temporar, care sunt nevoiţi să concureze pe post cu persoanele interesate din afara spitalului. Nu este necesar însă, au spus organizatorii concursului, avizul şefului de secţie.
Deja au apărut discuţii cu privire la supărarea Autorităţii de Sănătate Publică pe motiv că nu s-a anunţat din vreme şi nu s-a solicitat avizul. Însă managerul Mihai Niţă declară că a înştiinţat ASP de decizia lansării concursului în urmă cu o zi, fără să fi avut obligaţia, totuşi, să anunţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS