12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalActori cunoscuţi în Inimă de ţigan

Actori cunoscuţi în Inimă de ţigan

Mihai Călin, Octavian Strunilă, Vlad Zamfirescu şi Alin Panc sunt alţi patru mari actori pe care telespectatorii îi vor vedea din această toamnă în telenovela „Inimă de ţigan“. Datorită prezenţei lor în acest proiect, atât şatra, cât şi familia de români se vor îmbogăţi cu personaje-cheie. „Este un proiect mare, iar povestea avea nevoie de asemenea actori importanţi ca să ajungă la public. Personajul meu este dificil, care mă pune la muncă. Ascunde secrete, este misterios, aparent este prostul şatrei, dar va aduce răsturnări de situaţie“, a mărturisit Mihai Călin.

Octavian Strunilă va interpreta un ţigan cu personalitate, pasional. „Îmi place foarte mult rolul meu pentru că îmi completează gama personajelor negative, într-o altă zonă decât cea a lui Terente şi a lui Geo. „Inimă de ţigan“ este un proiect de anvergură în care s-au adunat foarte multe forţe, toţi avem o poftă de muncă extraordinară care vine din ineditul poveştii“, a spus Octavian Strunilă.

Personajul lui Vlad Zamfirescu este un bărbat educat, mâna dreaptă în afaceri a tatălui Irinei. „Distribuţia este bine aleasă, sunt încântat să joc alături de nume mari ale cinematografiei româneşti“, a declarat Vlad Zamfirescu. Alin Panc este al patrulea actor care se alătură distribuţiei, iar el va interpreta pentru prima oară rolul de tată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII