15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrinse la prostituţie

Prinse la prostituţie

Trei femei care practicau prostituţia au fost prinse marţi în flagrant, în timpul unei acţiuni a jandarmilor, în

VÂLCEA. Veronica P., de 23 de ani, Mioara D., de 39 de ani, şi Florica D., de 33 de ani, au fost surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani şi au fost amendate cu 1.000 de lei. Veronica P., din municipiul Drăgăşani, a fost găsită întreţinând relaţii sexuale de jandarmii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea într-un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj, parcat la marginea pădurii, lângă ştrandul Ostroveni. „Veronica P. le-a declarat în scris jandarmilor că se afla în zona ştrandului şi că a făcut semn cu mâna unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat şi pe care l-a întrebat dacă vrea să întreţină relaţii sexuale cu ea, contra sumei de 30 de lei. Acesta a acceptat şi l-a condus pe drumul lateral de lângă ştrand, la pădure. Bărbatul a plătit înainte“, a declarat colonelul Ion Idu, inspectorul-şef al IJJ. Suma de 30 de lei a fost confiscată de jandarmi.
Mioara D., din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, a fost surprinsă într-un autoturism, pe o parcelă cultivată cu porumb, în apropierea oraşului Râmnicu Vâlcea, în timp ce întreţinea relaţii sexuale contra sumei de 20 de lei.  Jandarmii au mai găsit la ea suma de 40 de lei pe care femeia a recunoscut că i-a obţinut în acea zi din practicarea de relaţii sexuale. Banii i-au fost confiscaţi.
Pe Florica D., din comuna Cornetu, judeţul Ilfov, jandarmii au găsit-o într-o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti, tot pe o parcelă cultivată cu porumb, în apropierea Râmnicului. Femeia întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat pentru 20 de lei. „La ea a fost găsită suma de 110 lei. Şi aceasta a recunoscut că i-a obţinut în acea zi din practicarea de relaţii sexuale cu mai multe persoane. Banii au fost confiscaţi. Cele trei persoane au fost amendate de poliţişti şi jandarmi în mai multe rânduri pentru prostituţie şi li s-au întocmit dosare penale care au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea“, a declarat colonelul Ion Idu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII