22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Cel mai bătrân om din lume a murit la 114 ani

Japoneza Yone Minagawa (foto), care la cei 114 ani ai săi a fost considerată cea mai vârstnică persoană din lume, a decedat la începutul acestei săptămâni. După cum informează Reuters.it, citând agenţia niponă de presă Kyodo, Minagawa a murit de bătrâneţe. Ea s-a născut pe 4 ianuarie 1893, în Fukuchi. Pe 28 ianuarie, japoneza a fost declarată cea mai bătrână femeie din lume, după moartea americanei Emma Faust Tillman, decedată şi ea la 114 ani.

Primul hotel în spaţiu va fi inaugurat peste cinci ani

Turiştii amatori de senzaţii tari vor avea posibilitatea să se odihnească în primul hotel din spaţiu. Marea inaugurare a Galactic Suite este programată să aibă loc în anul 2012. Iniţial, hotelul va putea găzdui şase musafiri care vor fi invitaţi în cele trei camere duble. Fiecare încăpere va avea şapte metri lungime, în jur de patru metri înălţime şi va fi aproape în totalitate lipsită de mobilă. Pe durata sejurului, vizitatorii vor fi ajutaţi de costumele speciale pentru a se menţine lipiţi de unul din pereţii camerei unde vor dormi. Un sejur de trei zile în viitorul hotel va costa în jur de două milioane de lire sterline, în preţul călătoriei fiind incluse şi opt săptămâni de pregătire intensă pentru acomodarea în spaţiu. Hotelul a cărui construcţie va costa aproximativ 1,5 miliarde de lire sterline va fi realizat de o companie americană.

Silicoane – premiul oferit de o revistă pentru bărbaţi

O revistă dedicată reprezentanţilor sexului tare din Australia oferă drept premiu cititorilor săi o intervenţie de mărire a sânilor pentru propriile jumătăţi. Pentru a participa la ineditul concurs, cititorii revistei trebuie să trimită pe adresa revistei Zoo o fotografie cu decolteul partenerei. Silicoanele, care valoarează aproximativ 6.000 de euro, vor fi „decernate“ tinerei „care va merita mai mult“. Feministele de la Antipozi s-au declarat indignate de acest concurs, pe care îl consideră o „campanie publicitară de prost gust“.

Despre copii, cu Jessica Simpson

Jessica Simpson şi-a dorit la un moment dat ca de ziua ei să primească drept cadou un orfan din Mexic, informează site-ul londonnet.co.uk. Frumoasa blondă spune că vizitează în fiecare an copiii dintr-un orfelinat mexican şi îşi aminteşte că, pe când avea 16 ani, şi-a întrebat tatăl dacă poate păstra unul dintre copiii pe care îi găsise acolo. Actriţa, de 26 de ani, şi-a exprimat dorinţa de a adopta un copil din afara Statelor Unite, întocmai ca Angelina Jolie. „Cred că Angelina a făcut nişte lucruri extraordinare, căci rata adopţiei internaţionale a crescut foarte mult datorită ei. Şi eu m-am gândit serios şi m-am hotărât să adopt un copil înainte să am propriii copii. Eu aş vrea să am trei, dar nu ştiu dacă voi fi în stare să trec de trei ori prin experienţa naşterii“, a spus Jessica Simpson.

Colin Farrel: „Iubita mea nu este însărcinată“

Actorul irlandez Colin Farrel a infirmat zvonurile potrivit cărora iubita lui ar fi însărcinată. Starul din pelicula „Alexandru“ şi Muireann MCDonnell, o tânără de 22 de ani, studentă la medicină, sunt împreună din luna decembrie a anului trecut, iar de curând Farrel a declarat că ea ar putea fi „aleasa“ lui. Cu toate acestea, purtătoarea de cuvânt a actorului a declarat presei că aceştia nu aşteaptă un copil. Colin Farrel este deja tată, el având un băieţel de trei ani, James, din relaţia anterioară cu manechinul Kim Bordenave.

Prostul obicei al lui Avril Lavigne

Avril Lavigne a mărturisit de curând că atunci când se îmbată obişnuieşte să-şi arunce hainele cât colo şi să umble dezbrăcată. Potrivit site-ului londonnet.co.uk, actriţa a povestit că nu o dată s-a întâmplat să defileze dezbrăcată după ce a băut un pahar în plus. „O parte a personalităţii mele este un pic mai rebelă şi deseori intru în belele din cauza asta. Îmi place să beau, iar alcoolul mă face să uit de inhibiţii“, a spus Avril Lavigne. Cu toate că nu are nici o problemă în a umbla dezbrăcată când e ameţită, Lavigne susţine că nu este pregătită sufleteşte să-şi folosească sexualitatea pentru a-şi vinde albumele. „Este alegerea mea. Prefer ca fanii să mă aprecieze pentru ceea ce sunt eu şi pentru munca mea, în nici un caz nu aş vrea să fiu apreciată pentru că am pozat goală pentru vreo revistă“, a spus artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS