17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalParisul a aflat cum bate o Inimă de ţigan

Parisul a aflat cum bate o Inimă de ţigan

Primele trei zile de filmare a telenovelei „Inimă de ţigan“, care se va difuza din această toamnă pe Acasă, au fost ca-n poveşti, într-un loc de vis, cu costume şi accesorii impresionante.

 

Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Nicoleta Luciu şi Doiniţa Oancea împreună cu regizorul Iura Luncaşu şi cu o întreagă echipă de filmare au început munca la cea de-a şasea telenovelă pe care MediaPro Pictures o pregăteşte pentru Acasă într-unul dintre cele mai frumoase şi romantice oraşe ale lumii. Zone renumite ale Parisului, cum ar fi Galeriile Lafayette, Place de Trocadero, de unde se vede turnul Eiffel, Place de la Concorde, zona Centrului Georges Pompidou, au fost locaţiile unde a fost filmată telenovela românească „Inimă de ţigan“.

 

Filmări cu emoţii

 

În fiecare loc în care au filmat, oamenii au asistat şi chiar au aplaudat atunci când se termina secvenţa. Filmările nu au fost lipsite de peripeţii, cum s-a întâmplat, de exemplu, la Trocadero, unde erau câteva trupe ambulante de artişti. Unii dintre ei cântau la tobe ritmuri africane şi, pentru că muzica se auzea destul de tare şi nu făcea parte din planul iniţial, s-a găsit imediat o soluţie: secvenţa aceea va începe cu Roza (Nicoleta Luciu) dansând pe ritmuri africane şi va continua cu povestea din scenariu.

Despre această filmare, dar şi despre toate zilele petrecute în Paris, Carmen Tănase povesteşte că „a fost un moment foarte important şi singular în cariera mea să încep un proiect în altă ţară. A fost foarte greu şi am fost emoţionată pentru că trebuia să scap de stresul acesta, să intru în personaj şi să dau ce pot mai bun la cadru“, a spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS