12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFotbalist bătut de bodyguarzii patronului

Fotbalist bătut de bodyguarzii patronului

Fundaşul Mihai Lungan de la Jiul Petroşani a fost bătut cu bestialitate de gărzile de corp ale patronului Alin Simota, pentru că a vrut să devină liber de contract. Mihai Lungan spune că incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în vestiarul echipei Jiul, pentru că a depus memoriu la Federaţie şi voia să devină jucător liber de contract. „Am fost chemat de un antrenor de la juniorii clubului Jiul, care mi-a spus că domnul Simota mă aşteaptă în vestiar să vorbim. M-am dus întreg în vestiar şi am ieşit de acolo cu dinţii rupţi, vânătăi la coate, coaste fisurate, buze umflate, în urma bătăii pe care am primit-o. Am depus imediat plângere la poliţie şi m-am dus la spital pentru a obţine certificatul medico-legal“, a declarat jucătorul. Fotbalistul susţine că i-a fost ameninţată familia, motiv pentru care se va adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, şi îi va da în judecată pe cei de la clubul din Petroşani.
Managerul general al clubului Jiul, Ioan Sdrobiş, i-a luat apărarea jucătorului şi susţine că a rămas şocat când l-a văzut bătut. Sdrobiş spune că vrea să părăsească echipa deoarece nu este de acord cu actele de violenţă. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că nu am fost acolo să văd, dar vă spun că am 62 de ani şi am rămas şocat. Am văzut jucătorul bătut. Mi-a ieşit în faţă şi era desfigurat. Sunt şocat şi nu pot să-mi revin. Era bătut, iar eu nu pot accepta aşa ceva la clubul la care lucrez. Acum mă gândesc serios să plec de aici pentru că nu pot accepta aşa ceva. Nu ştiu cine l-a bătut, dar nu pot minţi că nu l-am văzut pe jucător bătut“, a spus Sdrobiş.
Locţiitorul şefului Poliţiei Petroşani, Constantin Stegărescu, declară că jucătorul a depus o plângere pentru că a fost bătut. „Cererea lui a fost înregistrată penal şi se vor demara cercetările în acest caz“, a declarat Stegărescu.
Patronul echipei de fotbal, Alin Simota, pretinde că declaraţiile lui Lungan sunt aberaţii. „Nu am cunoştinţă de aşa ceva, nu ştiu ce aberaţii spun unul şi altul. Eu am fost plecat din ţară şi, în primul rând, eu nu am bodyguarzi“, a spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII