17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Zgârie-nori rotativ la Moscova

Moscova va deveni unica metropolă din lume care va avea un zgârie-nori rotativ, cu etaje care se învârtesc independent unele de altele. După cum informează Libero.it, Mirax Group a achiziţionat deja drepturile de realizare. Construcţia va avea 60 de etaje, pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, şi va costa peste 400 de milioane de dolari.

1.500 de euro lunar pentru a hrăni 120 de pisici

Dragostea pentru pisici a adus-o pe o bătrânică din Milano în pragul falimentului. După cum informează corriere.it, pensionara Albertina Di Mascio, de 70 de ani, îşi investeşte aproape toţi banii în hrana a 120 de pisici. Lunar, femeia cheltuieşte 1.500 de euro, echivalentul pensiei sale şi a soţului ei, pentru a le asigura hrana iubitelor sale animale.

Licitaţie pentru rochiile Prinţesei Diana

Patru dintre rochiile preferate ale Prinţesei Diana vor fi scoase la licitaţie, pentru a marca trecerea a zece ani de la moartea acesteia, informează site-ul pr-inside.com. Reţeaua de televiziune WE TV a cumpărat rochiile de la Casa de licitaţii Christie’s în anul 1997, iar acum intenţionează să le scoată la licitaţie pe site-ul eBay începând de duminică, 12 august. Printre obiectele vestimentare care vor fi puse în vânzare se află şi rochia de seară pe care Diana a purtat-o în anul 1987, la Festivalul de Film de la Cannes. Kim Martin, directorul general al WE TV, a anunţat că preţul de pornire va fi 300.000 de dolari şi că toate încasările vor fi distribuite către cauze caritabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS