5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMici trucuri de seducţie

Mici trucuri de seducţie

Despre seducţie s-a scris mult până acum, însă nu s-a descoperit o tehnică anume, care să fie valabilă în sută la sută dintre cazuri.

 

Puterea de seducţie depinde
de fiecare persoană şi de felul în care este percepută aceasta de către sexul opus, de iradierea lăuntrică, exprimată într-o privire, într-un zâmbet deschis, într-un fel anume de a vă mişca, în dezinvoltura şi încrederea în sine. Nu există o regulă care să spună că, dacă procedaţi într-un anume fel, cea pe care doriţi să o cuceriţi va ceda avansurilor dumneavoastră. Există însă mici trucuri pe care, dacă le urmaţi, vă puteţi spori şansele de a cuceri inima unei femei. În primul rând, rămâneţi ceea ce sunteţi cu adevărat.

Nu folosiţi fraze dinainte învăţate sau atitudini pe care doar dumneavoastră le consideraţi ca fiind sigur „câştigătoare“ doar pentru că ştiţi că prietenul dumneavoastră cel mai bun procedează în acest fel. Puterea de seducţie a unei persoane creşte în momentul în care aceasta îşi afişează unicitatea. Nu vă sfiiţi să râdeţi dacă simţiţi acest lucru şi nu vă sfiiţi să vorbiţi despre ceea ce sunteţi sau despre ceea ce visaţi.

 

Nu faceţi exces de complimente!

 

În al doilea rând, trebuie să vă dozaţi gesturile. Atenţie mare la complimente! În cazul în care veţi face exces, nu veţi reuşi decât să deveniţi ridicol şi nici o femeie din lume nu va mai crede că sunteţi cu adevărat interesat să aveţi o relaţie serioasă cu ea. Nu vă gândiţi doar la dumneavoastră, ci şi la cealaltă persoană. Priviţi-o, ascultaţi-o, puneţi-i întrebări. Destindeţi şi atmosfera făcând mici glume şi arătaţi astfel că sunteţi o persoană care are bine dezvoltat simţul umorului. În acelaşi timp, daţi senzaţia că sunteţi un tip inaccesibil. Afişaţi o uşoară idiferenţă, păstrând astfel un pic de mister. Nu vă parfumaţi prea mult, nu purtaţi bijuterii de prost-gust şi nici haine neadecvate situaţiei. În cazul în care nu sunteţi la mare, nu vă duceţi la o primă întâlnire îmbrăcat în pantaloni scurţi. Dacă vreţi să testaţi interesul unei doamne în ceea ce vă priveşte, încercaţi să-i întâlniţi privirea. Dacă aceasta nu-şi întoarce privirea, e semn clar că i-aţi stârnit interesul şi deci puteţi trece mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS