11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe pe micul pe marele ecran

De pe micul pe marele ecran


Mihaela Rădulescu, Monica Bârlădeanu, Alexandra Dinu şi, mai nou, Simona Pătruleasa au trecut cu uşurinţă de pe micul pe marele ecran, în producţii care s-au bucurat ulterior de succes.

Sergiu Nicolaescu ar putea fi numit preferatul vedetelor de teviziune. Au colaborat cu el atât Mihaela Rădulescu, în pelicula „15“, cât şi Simona Pătruleasa, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, care nu şi-a ascuns niciodată sentimentele faţă de acest nou proiect. „Sergiu Nicolaescu îşi conduce echipa cu mână de fier, dar este foarte amabil, iar mie mi-a arătat o înţelegere deosebită când a fost necesar să «fug» pentru o jumătate de oră pentru a lua cina cu Julio Iglesias, domnul Lazarov şi colegele mele, Crina Abrudan şi Dana Săvuică. Încă de mică am avut două visuri: să-l întâlnesc pe Julio Iglesias şi să le cumpăr o maşină părinţilor mei. Acum mi le-am împlinit pe amândouă, iar rolul în «Supravieţuitorul» e un fel de… bonus! Încă am momente când mă aflu pe platou, mă uit în jur, îi urmăresc la lucru pe regizor şi pe toţi actorii aceia extraordinari şi, brusc, îmi dau seama: «Uau! Sunt într-un film de Sergiu Nicolaescu!»“, a povestit Simona.

 

Monica Bârlădeanu şi Alexandra Dinu, vedete de cinema

 

Şi dacă Mihaela Rădulescu sau mai tânăra debutantă în ale cinematografiei, Simona Pătruleasa, n-au ajuns încă la stadiul de vedetă de cinema, nu acelaşi lucru se poate spune de alte două foste prezentatoare de televiziune, Monica Bârlădeanu şi Alexandra Dinu, care au ales să se dedice în exclusivitate celei de-a şaptea arte. „Fall Down Dead“ („Se credea un Picasso“) este ultima producţie, care va avea premiera şi în România şi în care o putem vedea evoluând pe fosta vedetă B1TV. Alexandra Dinu a ales să debuteze în „Garcea şi oltenii“ (2002), pentru ca apoi să încânte şi să cucerească în producţii precum „Examen“ (2003), „Îngerul copiilor“ (2004) sau „Second hand“ (2005).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS