Acasă Local Femeia care şi-a ucis pruncul, trimisă în judecată

Femeia care şi-a ucis pruncul, trimisă în judecată

OLT. Femeia din Caracal care şi-a ucis cu sânge rece, în urmă cu câteva luni, pruncul de numai şapte zile este în deplinătatea facultăţilor mintale. Acest lucru îl arată expertiza psihiatrică solicitată de procurorii anchetatori în acest caz. Ei au intrat în posesia documentului săptămâna trecută.
Adelina Mihaela Ilie şi-a omorât copilul în bătaie pe 28 mai. Declaraţiile date de criminală sunt înfiorătoare. În faţa procurorilor, femeia a recunoscut că şi-a bătut odrasla pentru că plângea prea tare, iar ea era foarte obosită. Medicii legişti au confirmat faptul că bebeluşul a decedat în urma repetatelor lovituri cu pumnii care i-au fost aplicate, dar şi din cauza faptului că a fost strâns în braţe prea tare. Femeia susţinea în ziua tragediei că altcineva i-a omorât copilul şi că este dispusă să facă un test cu detectorul de minciuni ca să-şi susţină nevinovăţia.
În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au cerut o expertiză psihiatrică a femeii pentru a se stabili dacă este în deplinătatea facultăţilor mintale. Rezultatul a sosit săptămâna trecută la Parchet. „În cazul Adelinei Mihaela Ilie, mama care şi-a ucis copilul, a sosit rezultatul expertizei psihiatrice. El atestă faptul că femeia este sănătoasă. Urmează să întocmim dosar penal de trimitere în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare“, a declarat luni procurorul Eugen Iacobescu.

Exit mobile version