10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a pus capăt zilelor aruncându-se în fântână

Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în fântână

O femeie de 76 de ani din Seaca – Olt şi-a pus capăt zilelor miercuri noapte. Ea s-a aruncat într-o fântână şi a fost găsită de fiul ei şi de nişte vecini, joi seară.

OLT. Paulina Pantan trăia singură. Soţul ei decedase în urmă cu un an, iar femeia avea numai un fiu, care nu locuia cu ea. „Băiatul nu stătea cu Paulina. El avea un apartament în Roşiori de Vede“, a spus primarul comunei, Marian Ionică.
Cu o zi înainte de dispariţia femeii, fiul ei venise să o ia la el acasă, dar Paulina nu a putut fi înduplecată, au povestit vecinii. Apoi a dispărut de acasă şi a fost găsită fără suflare joi seară. Înainte de a se arunca în fântână, Paulina a fost la preotul din sat, pentru spovedanie. Femeia încercase în mai multe rânduri să se arunce în fântână, au mai spus localnicii. Oamenii au găsit-o joi, fără viaţă, în fântâna de aproximativ 30 de metri. „Oamenii care obişnuiau să ia apă din acea fântână au văzut că apa este tulbure. Când s-au uitat mai atent, au văzut-o pe Paulina“, a spus secretarul comunei, Ilie Albu.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost scos din fântână de o echipă de pompieri de la Detaşamentul Roşiori de Vede.
Din cercetările efectuate, s-a stabilit că persoana decedată nu prezenta urme de violenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS