10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLiberalii şi pesediştii gorjeni, fraţi de cruce

Liberalii şi pesediştii gorjeni, fraţi de cruce

Liberalii şi pesediştii din Gorj şi-au unit eforturile pentru a obţine o finanţare din partea Ministerului Sănătăţii şi Familiei pentru reabilitarea Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. Şeful Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, pesedistul Ion Călinoiu, s-a deplasat ieri la Ministerul Sănătăţii, împreună cu liberalii Aristică Moroşanu, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Gorj, şi Florin Mergea, directorul Spitalului Judeţean. În urma discuţiilor purtate cu ministrul Eugen Nicolăescu a fost obţinută o finanţare de 6.000.000 de lei vechi pentru modernizarea şi extinderea Spitalului 700. Aici vor fi mutate mai multe secţii din clădirea de la Pasarelă, degradată şi veche de peste 100 de ani.
Într-un comunicat dat publicităţii de Consiliul Judeţean Gorj se vorbeşte de eforturile conjugate ale liberalilor şi pesediştilor gorjeni şi de sprijinul acordat de şeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega.
„Acest demers deosebit de important pentru judeţ a fost susţinut şi de preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega… Rezultatul favorabil obţinut în acest caz arată că, prin demersuri conjugate, autorităţile administraţiei publice locale şi reprezentanţii partidelor politice pot găsi numitorul comun în vederea soluţionării problemelor comunităţilor locale“, se menţionează în comunicatul ce poartă antetul CJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS