Acasă Local Dolj Incendiu în cartierul Romaneşti

Incendiu în cartierul Romaneşti

Două gospodării situate pe strada Popova, din cartierul craiovean Romaneşti, au fost cuprinse de flăcări ieri-seară, în jurul orei 19.00. Pompierii doljeni s-au deplasat la faţa locului cu patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Flăcările au distrus trei magazii, un garaj, în care se afla o remorcă, un adăpost pentru animale şi un gard de lemn. Singura victimă a incendiului este un cal, care a fost carbonizat.
Proprietarul uneia dintre locuinţe îl acuză pe vecinul său că a făcut focul în magazie, iar acesta din urmă spune că nu era nimeni acasă în momentul declanşării incendiului. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii focului.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version