Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

Accident mortal pe DE 79

Un bărbat din Rovinari şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs ieri pe DE 79, în dreptul localităţii Moi. Daniel Trante, de 35 de ani, nu a adaptat la condiţiile de trafic viteza autoturismului pe care-l conducea şi a intrat într-un cap de pod. Conducătorul auto a decedat în urma impactului. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că în momentul producerii accidentului şoferul nu purta centura de siguranţă. Daniel Trante lucra ca electrician la Complexul Energetic Rovinari.
Eugen MĂRUŢĂ

Grenadă pe malul Jiului

Un localnic din Bumbeşti Jiu a descoperit o grenadă în apropiere de albia râului Jiu. Pentru ridicarea obiectului, la faţa locului s-a deplasat o echipă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, care a stabilit că grenada este defensivă, fiind folosită pentru exerciţiile militare. Poliţia le recomandă tuturor cetăţenilor ca în astfel de situaţii să nu atingă sau să mişte obiectul găsit şi să sune la 112.
Eugen MĂRUŢĂ

A furat greblele vecinului

Dan Marian Vâlceanu, de 44 de ani, din Craiova, a fost reţinut joi de poliţiştii Secţiei 2, după ce marţi noapte a furat două greble şi o sobă metalică de la un vecin de 82 de ani. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Dan Marian Vâlceanu a sustras uneltele agricole şi soba din magazia lui Mircea Biolan, ambii locuind pe strada Siretului din Craiova. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi înapoiat părţii vătămate, iar făptuitorul este cercetat în libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Dragoş GAVRILĂ

Pensionar venit la tratament, ucis de caniculă

Un pensionar din judeţul Alba, venit la tratament în staţiunea vâlceană Olăneşti, a murit joi după-amiază, din cauza caniculei, pe una din aleile oraşului. Lucrătorii Poliţiei oraşului Olăneşti au fost informaţi telefonic, prin serviciul naţional 112, despre faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită decedată pe o alee a staţiunii. Oamenii legii deplasaţi la faţa locului au stabilit că bărbatul decedat se află pe aleea de acces către izvoarele 14-20 şi se numeşte Dumitru B., de 59 de ani, din comuna Daia Română, judeţul Alba. În urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului nr. 2 din Râmnicu Vâlcea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
Sergiu MIR

Furt de gazolină de la locul de muncă

Un salariat al Grupului Petrol Sonde Ţicleni a fost prins furând de la locul unde muncea. Constantin Cioploiu, de 46 de ani, din Albeni, de profesie electrician, a sustras de la sonda Colibaşi cantitatea de 45 de litri de produs petrolier, pe care o încărcase în două recipiente din plastic. În portbagajul autoturismului electricianului au mai fost găsite cinci recipiente din plastic, având capacitatea de 30 de litri fiecare, pe care bărbatul nu le mai umpluse. Constantin Cioploiu s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.
Eugen MĂRUŢĂ

Exit mobile version