6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident rutier la Podul Olt

Accident rutier la Podul Olt

Un şofer neatent a intrat cu maşina într-o Dacie.

OLT.  Un tânăr din Slatina a fost rănit la cap după ce maşina pe care o conducea a intrat într-o Dacie. Incidentul rutier       s-a petrecut luni seară, în apropierea Podului Olt. Alin Eugen N., de 27 de ani, din Slatina, se deplasa la volanul unui autoturism Cielo cu numărul de înmatriculare OT-17-ALN. După cum spun poliţiştii care au mers la faţa locului pentru cercetări, acesta nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic şi a lovit din spate autoturismul Dacia cu numărul de înmatriculare AG-78-YNA, care se deplasa în faţa sa şi era condus de Silviu Gabriel Z., de 28 de ani, din Slatina.
În momentul impactului, Alin Eugen s-a lovit cu capul de parbrizul maşinii, iar Radu C., de 26 de ani, pasager în acelaşi autoturism, a fost şi el rănit. Două ambulanţe s-au deplasat la locul accidentului pentru a prelua victimele. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale şi a refuzat să meargă la spital, iar cea de-a doua victimă a fost transportată la camera de gardă, însă rănile sale nu au necesitat internarea. Mai norocos a fost şoferul Daciei, care nu a păţit nimic. El s-a ales în schimb cu o sperietură serioasă.
Alin Eugen a refuzat să vorbească despre cum s-a petrecut incidentul. El i-a ameninţat pe ziariştii prezenţi la faţa locului că se va adresa instanţei de judecată dacă îi fotografiază maşina, folosind poliţiştii pe post de martori.
Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că vinovat de producerea accidentului este Alin Eugen N. El a fost amendat cu 156 de lei şi trei puncte penalizare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS