3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNorocul bunicului i-a adus o vacanţă de vis în Grecia

Norocul bunicului i-a adus o vacanţă de vis în Grecia

Leonard Ioan Ciucu (foto) are 25 de ani, este căsătorit, are o fetiţă de aproape trei ani, iar în luna august va pleca împreună cu soţia lui în Grecia, într-o vacanţă de vis, oferită de cotidianul Gazeta de Sud şi TID Oltenia.
Cel de-al doilea premiu din cadrul concursului „Câştigă o vacanţă de vis în Grecia“, constând într-un sejur de şapte nopţi pe Insula de Smarald, pentru două persoane, cu cazare la un hotel de trei stele, transport gratuit, a ajuns în posesia fericitului câştigător datorită bunicului acestuia, care a completat numeroase taloane de concurs cu numele şi datele de identificare ale nepotului. Domnul Ciucu şi-a dorit astfel să-i facă o surpriză lui Leonard şi iată că a reuşit!
„Într-adevăr, bunicul ne-a purtat noroc. Îmi spusese, la un moment dat, că a trimis aceste taloane, dar eu uitasem de extragere. Vestea a venit de la dumneavoastră şi ne-a bucurat extrem de mult. Nu am mai fost în Grecia până acum şi suntem convinşi că va fi, într-adevăr, o vacanţă de vis. Vă mulţumim!“, a declarat Leonard Ioan Ciucu.
Tragerea la sorţi a câştigătorului a avut loc pe 12 iulie, în cadrul extragerii lunare la Tombola Abonaţilor. Concursul „Câştigă o vacanţă de vis în Grecia“ a oferit până acum două mari premii şi continuă şi în luna august cu încă un premiu constând într-o vacanţă pe Insula de Smarald. Detalii despre concurs şi condiţiile de participare se regăsesc, în fiecare zi, în paginile Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS