16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljJandarmii au prins 15 prostituate

Jandarmii au prins 15 prostituate

Din ce în ce mai multe prostituate minore apar, în judeţul Vâlcea. Cu ocazia ultimelor acţiuni organizate de jandarmi au fost depistate mai multe tinere care practicau prostituţia pe Valea Oltului.

Vâlcea.  De la începutul lunii iulie, jandarmii vâlceni au organizat două acţiuni pe raza judeţului, pentru prevenirea producerii de fapte antisociale. „Pe timpul desfăşurării celor două acţiuni în parcările situate pe Valea Oltului au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.000 de lei. Au fost depistate două minore, S.G.F., de 17 ani, din Dolj, şi I.T.D., de 17 ani, din Vâlcea“, a declarat colonelul Ion Idu, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea. Celelalte fete depistate în parcările de pe Valea Oltului sunt: Anişoara V., de 27 de ani, din judeţul Alba; Dorina M., de 31 de ani, din Vrancea; Alina Lavinia C., de 20 de ani, din judeţul Olt; Angela V., de 24 de ani, din judeţul Iaşi; Leontina B., de 38 de ani, din judeţul Alba; Codruţa Elisabeta B., de 38 de ani, din judeţul Sibiu, Marinela T., de 31 de ani, Georgiana D., de 20 de ani, Elena Nastasia D., de 26 de ani, Valerica S., de 27 de ani, Maria L., de 30 de ani, Mariana O., de 29 de ani, şi Lenuţa Tatiana M., de 21 de ani, toate din judeţul Vâlcea.
Prostituatele nu se mai sperie însă de acţiunile jandarmilor şi ale poliţiştilor, putând fi văzute în orice moment al zilei pe Valea Oltului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS