11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

A murit la nuntă

Accidentele rutiere grave s-au ţinut lanţ în week-end-ul trecut, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vâlcea fiind nevoiţi să intervină la două accidente rutiere.

VÂLCEA. Medicii de la Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, în ultimele două zile, la aproximativ 200 de solicitări numai în Râmnicu Vâlcea. Aceştia au intervenit şi la două accidente rutiere, soldate cu un mort şi şapte răniţi. Persoana cea mai grav rănită a fost transportată la Bucureşti, cu diagnosticul fractură bază de craniu. „În majoritatea cazurilor, cei implicaţi sunt tinerii teribilişti“, a declarat medicul Paul Podărelu, directorul medical adjunct al SJA Vâlcea.
Potrivit conducerii SJA, la sfârşitul săptămânii trecute a crescut numărul cazurilor de hipertensiune şi de infarct, din cauza schimbărilor frecvente de temperatură, însă s-au înregistrat mai puţine urgenţe majore. Cei mai mulţi vâlceni au apelat la ambulanţă pentru accidente vasculare, traumatisme, cât şi pentru accidente rutiere.
Sâmbătă după-amiază, mai multe persoane au solicitat ambulanţa pentru că o femeie care era invitată la o nuntă a leşinat. Angelei B., de 39 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care suferise cu ceva timp în urmă o operaţie la inimă, i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. „Am ajuns în patru minute la faţa locului. Am găsit-o pe femeie cianotică (vânătă), fără semne vitale. Am început să o resuscităm şi am observat că era operată la inimă, purtând o proteză valvulară. A fost transportată la Spitalul de Urgenţă, unde a mai fost resuscitată, dar nu s-a mai putut face nimic“, a precizat medicul Virgiliu Bălăşeanu. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului nr. 2 din Râmnicu Vâlcea, unde s-a efectuat necropsia. Medicul legist a constatat că femeia a murit după ce proteza valvulară s-a rupt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII