17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaptură record de băuturi netimbrate

Captură record de băuturi netimbrate

Lucrătorii Poliţiei oraşului Turceni au confiscat la sfârşitul săptămânii trecute peste 4.000 de litri de băuturi alcoolice şi 900 de litri de suc pentru care transportatorii nu aveau documente de provenienţă.
Captura a fost făcută cu ocazia controalelor efectuate în trafic. Poliţiştii din localitatea gorjeană Turceni i-au identificat pe Irinel Coardă, de 47 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, care transporta cu o autoutilitară 607 bidoane de 5 litri cu alcool şi 300 de sticle de 3 litri cu suc. Bărbatul nu avea asupra sa vreun document care să ateste provenienţa mărfurilor. Întreaga cantitate de băuturi a fost ridicată şi predată lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Bere fără acte

În aceeaşi zi, poliţiştii din Turceni l-au prins pe Bogdan Riza, de 24 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care transporta cu o  autoutilitară 76 de baxuri a câte 6 sticle de doi litri cu bere. Nici acesta nu avea vreun document de provenienţă pentru această marfă. Bogdan Riza a recunoscut că intenţiona să comercializeze berea pe raza oraşului Turceni. Tânărul a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 50 de lei, iar cele 456 de sticle cu bere, în valoare de 1.824 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Lucrătorii din cadrul DGFP Gorj vor continua cercetările. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS