8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVedetele locale preferă vacanţele în ţară

Vedetele locale preferă vacanţele în ţară

Mihaela Tatu, gazda emisiunii „De 3x femeie“, difuzată Acasă, în fiecare duminică, a ales să petreacă vacanţă în România şi să se relaxeze împreună cu iubitul ei, Florin, în cele mai frumoase zone din ţară.

„Turul de forţă a durat o săptămână şi a început cu vizita la Mănăstirea Horezu, ctitorie de seamă a lui Constantin Brâncoveanu. Am ajuns apoi în judeţul Mehedinţi, unde am văzut câmpuri de lapiezuri care arată ca nişte dantele pe care apa le-a brodat în calcar, iar în comuna Ponoarele am trecut peste «podul lui Dumnezeu», un pod natural, format prin prăbuşirea tavanului unei peşteri“, povesteşte Mihaela.

Cei doi au mers prin Herculane spre Drobeta Turnu Severin, unde s-au oprit la Porţile de Fier şi au făcut baie în Dunăre. Drumul a continuat prin defileul Jiului la Curtea de Argeş, iar excursioniştii, împreună cu Gore, un golden retriver primit de Mihaela cadou de ziua ei, au înnoptat la baza Transfăgărăşanului, la Valea cu Peşti. Cei trei au dormit în apartamentul în care s-a filmat o secvenţă din filmul „Senatorul melcilor“. Vedeta Acasă şi-a dorit foarte mult să ajungă pe Transfăgărăşan, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România. Pe traseu, ei au poposit o zi la Bâlea şi s-au plimbat până la Lacul Capra, unde, spre bucuria câinelui, încă era zăpadă. Şi-au continuat apoi drumul spre Sibiu şi au făcut un popas la o păstrăvărie din zona Arpaşului. Mihaela a fost bucuroasă când a descoperit în zonă un centru de echitaţie şi şi-a propus ca, atunci când va avea mai multe zile libere, să vină să călărească aici. Această vacanţă nu se putea termina fără o vizită pe litoralul românesc, aşa că vedeta Acasă a plecat un week-end şi la mare. Pentru Gore, de cinci luni şi jumătate, această excursie a fost o premieră. Deşi este înnebunit după apă şi îi place foarte mult să înoate, el s-a speriat foarte tare de valuri şi nu a vrut să intre singur în apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS