22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO iubire ca în prima zi

O iubire ca în prima zi

Dacă a trecut ceva timp de când aţi privit ultima dată împreună cu partenerul dumneavoastră un răsărit de soare romantic sau aţi făcut noaptea baie dezbrăcaţi în mare, e momentul să luaţi măsuri.

Dacă staţi mai mult de 30 de secunde ca să vă amintiţi când a fost ultima cină luată cu iubitul dumneavoastră la lumina lumânărilor sau când i-aţi făcut ultima declaraţie de dragoste, este timpul să vă resuscitaţi relaţia. În primul rând, trebuie să ţineţi cont de faptul că lucrurile mărunte sunt cele care valorează cel mai mult într-o relaţie. Aşa că fiţi deschisă la lucruri noi. Rutina este duşmanul numărul unul al relaţiei. Dacă veţi face aceleaşi activităţi în fiecare zi, vă veţi plictisi şi nu veţi mai avea nici o satisfacţie. Încercaţi măcar o dată pe săptămână să faceţi ceva nou, să ieşiţi la munte sau măcar la pădure, să mergeţi în vizită la prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult sau chiar să vă implicaţi într-un proiect comun.

 

Reguli de aur

 

Dacă sunteţi femeie nu înseamnă că trebuie să staţi în fiecare seară în bucătărie. O dată pe săptămână, ieşiţi cu iubitul dumneavoastră să luaţi masa în oraş. Puteţi invita şi un cuplu de prieteni să vă însoţească, dar nu de fiecare dată. Câteodată parcă vă prieşte mai bine mâncarea dacă o savuraţi în doi.

Faceţi împreună treburile casnice. Spălatul vaselor, pregătirea mesei sau chiar schimbatul unui bec sunt activităţi care vă relaxează şi vă readuc zâmbetul pe buze. Aceste lucruri aparent mărunte au rolul de a vă apropia mai mult unul de celălalt şi vă pot transforma în timp într-o echipă redutabilă.

De asemenea, puteţi alege să faceţi şi sport împreună. Indiferent dacă mergeţi la sală sau rămâneţi acasă, faceţi echipă cu iubitul dumneavoastră şi, pe ritmuri alerte şi cu mişcări ferme, lucraţi-vă toate grupele de muşchi, păstrând contactul vizual. Nu evitaţi nici activităţile ecologice. Începeţi prin a sădi un pom. Se spune că am trăit degeaba dacă nu am construit o casă, nu am sădit un pom şi nu am făcut un copil. Dacă, deocamdată, nu sunteţi pregătită să aduceţi pe lume un copil, sădiţi un pom împreună cu iubitul dumneavoastră sau, dacă staţi la bloc, plantaţi o floare într-un vas, pe care să o udaţi zilnic şi să o priviţi cum creşte. Încercaţi următorul joc: stabiliţi-vă o după-amiază în care să plecaţi împreună la cumpărături.

Plimbaţi-vă cu coşul printre rânduri şi nu faceţi rabat de la nimic, tot ce vă place aruncaţi în coş. O dată ajunşi la casă, încercaţi să ghiciţi nota de plată şi cel care va pierde va pregăti cina. E, ce ziceţi, pare distractiv, nu?

Puteţi chiar să trageţi chiulul. Sunaţi la serviciu şi anunţaţi că sunteţi bolnavă. Petreceţi această zi exclusiv în compania iubitului dumneavoastră. Chiar dacă nu faceţi ceva ieşit din comun, simplul fapt că aţi chiulit vă face fericită…

Dacă respectaţi aceste „mici reguli de resuscitare“, relaţia dumneavoastră va fi în scurt timp la fel ca în perioada de început. Creaţi-vă propriul univers în care să nu existe nimeni altcineva în afară de dumneavoastră şi persoana iubită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS