17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCe nu ştiţi despre femei...

Ce nu ştiţi despre femei…


Sunt multe lucruri pe care bărbaţii nu le ştiu despre femei, iar această chestiune este recunoscută de ambele părţi. Aşa că, domnilor, vă prezentăm câteva aspecte din viaţa femeilor pe care dumneavoastră fie nu le cunoaşteţi, fie aţi vrea să nu fie adevărate.

Femeile sunt noua „specie“ de bărbaţi. În jurul vârstei de 25 de ani, rolurile femeilor şi bărbaţilor se inversează. Femeile se detaşează emoţional, în timp ce bărbaţii devin din ce în ce mai dependenţi; femeile îşi doresc să petreacă mai mult timp singure, în timp ce bărbaţii au mai multă nevoie de prezenţa partenerei. Femeilor le place să flirteze din ce în ce mai mult, obişnuiesc să comande ele vinul la restaurant, sunt dornice să meargă în excursii aventuroase împreună cu prietenii lor. Dimpotrivă, la această vârstă bărbaţii „împrumută“ foarte mult din caracteristicile femeilor. Pe de altă parte, femeilor nu le place când bărbaţii le cumpără lenjerie intimă. Bărbaţii consideră că făcând partenerei cadou un set de lenjerie intimă sexy îşi vor asigura calea către o noapte pasională. Numai că, domnilor, gândiţi-vă la următorul lucru: în momentul în care o femeie deschide un cadou şi descoperă un set de lenjerie intimă „obraznică“, ea interpretează acest gest ca o critică adusă lenjeriei de bumbac pe care o foloseşte în mod obişnuit, ca o critică adusă însăşi feminităţii sale sau chiar ca o aluzie că nu s-ar strădui suficient de mult să fie sexy. Prin urmare, reacţia este respingerea pe moment a partenerului, „nevinovatul“ cadou devine sursa unor discuţii interminabile şi, mai mult decât atât, are toate şansele să fie uitat pe undeva prin fundul sertarului.

 

Demn de luat în seamă

 

Femeile urăsc să fie lăsate să câştige la sporturile (sau jocurile) la care nu se pricep. Aşa că, dacă până mai deunăzi credeaţi că daţi dovadă de cavalerism, aflaţi că nu e chiar aşa. Pentru o femeie acest gest este cât se poate de enervant, fiind interpretat ca o îngâmfare fără margini. Un bărbat poate fi extrem de mândru de el însuşi când lasă o femeie să câştige, însă, în general, femeile îşi cunosc limitele (în special în privinţa competiţiilor sportive de tot felul) şi nu au nevoie să le fie gâdilat orgoliul. Numai că aveţi grijă să nu exageraţi: dacă se întâmplă să învingeţi fără drept de apel din partea ei, fie renunţaţi la competiţie, fie gândiţi-vă să o lăsaţi mai moale şi să o mai lăsaţi să câştige câte un joc. De asemenea, femeile apreciază eforturile bărbaţilor de a „ţine în frâu“ burta care are tendinţa de a creşte văzând cu ochii, însă consideră că un bărbat care ţine cură de slăbire este un tip obositor. Pentru că în general femeile îşi monitorizează cu atenţie greutatea de la cele mai fragede vârste, ele au învăţat cum să îmbine dieta cu plăcerea de a mânca şi încă nu înţeleg de ce bărbaţii nu au ajuns la aceeaşi performanţă. Prin urmare, femeile au impresia că sunt mai bune decât orice bărbat care mănâncă salată fără sos sau care alege pielea crocantă de pe carnea de pui. Evident, femeile privesc cu aceeaşi superioritate şi bărbaţii care nu reuşesc să-şi controleze greutatea. Da, domnilor, este o contradicţie pe care numai femeia ar putea-o întruchipa.

Chiar dacă vi se pare ciudat, femeilor le place să afle detalii despre „fosta“. Nu se va sătura niciodată să afle diverse amănunte despre fosta dumneavoastră iubită. Este un paradox, veţi gândi. Însă pe cât sunt de curioase şi tolerante, pe atât sunt de cârcotaşe, deci vă puteţi imagina de ce vor să afle detalii care de care mai picante despre fosta. Pe de altă parte, dacă sunt pasionate de sport, femeile preferă să privească un meci de fotbal într-un bar, nu acasă. Explicaţia este simplă: vor să vadă meciul la un pahar de bere şi o pungă de alune sau chipsuri (servite de alţii) şi, cel mai important, vor să urmărească meciul împreună cu un bărbat care are pantaloni pe el.

De asemenea, femeile şi-ar dori să fie luate prin surprindere când sunt cerute în căsătorie. Dacă ajungeţi în această fază a relaţiei, anulaţi rezervarea pe care aţi făcut-o la restaurant. De fapt, vă sfătuim să evitaţi să faceţi cererea în căsătorie la o cină romantică într-un restaurant. Aţi văzut şi dumneavoastră şi ea destule filme şi cam bănuiţi cum v-aţi simţi în „intimitatea“ asigurată de privirile chelnerilor care vă spionează de după tejgheaua barului. Evitaţi acest clişeu şi cereţi-i mâna într-un cu totul alt cadru, eventual „faceţi-vă lecţiile“ şi aflaţi ce scenariu îşi închipuie ea pentru acest moment şi faceţi tot posibilul pentru a-l pune în aplicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS