13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadouri pentru bărbaţi

Cadouri pentru bărbaţi

Dorinţa de a-i face un cadou iubitului dumneavoastră se poate transforma într-o corvoadă dacă nu aveţi nici o idee în legătură cu ce să-i cumpăraţi.

 

În general, femeile îşi doresc să găsească un cadou romantic sau unic, cu care să-şi impresioneze partenerii, spre deosebire de bărbaţi, care se lasă mai mult influenţaţi de spiritul practic. Domnii rezolvă problema cumpărând un buchet uriaş de flori sau un pachet promoţional cu produse cosmetice, însă pentru doamne lucrurile stau altfel. Acestea doresc să găsească mereu cadoul ideal pentru partenerii lor, iar primul pas este să descopere care este ideea de „cadou romantic“ a bărbaţilor.

 

Pentru pasionaţii de electronice

 

Dacă vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi să căutaţi un dar pe care iubitul dumneavoastră să-l aprecieze, ţineţi seama de următoarele cinci idei. Evident, luaţi în considerare în egală măsură şi bugetul de care dispuneţi, pentru că unele dintre aceste cadouri sunt costisitoare. În primul rând, orice bărbat şi-ar dori să fie fericitul posesor al unui televizor cu LCD de înaltă definiţie. Fie că este pasionat de sport sau urmăreşte cu interes orice nouă apariţie în materie de cinematografie, iubitul dumneavoastră va aprecia cu siguranţă un astfel de cadou. Evident, în această „ecuaţie“ se pune problema banilor, pentru că nu oricine îşi poate permite să facă un asemenea cadou. Dacă sunteţi cu dare de mână, luaţi serios în considerare această posibilitate. Efectul va fi garantat, pentru că, atunci când vine vorba de privit la televizor (şi nu numai), bărbaţilor le place ca lucrurile să fie clare şi proiectate pe un ecran de ultimă generaţie. Oricum, în următorii ani, standardele tehnologice se vor modifica, iar un astfel de televizor va deveni chiar o necesitate, aşa că un astfel de cadou ar fi o investiţie de viitor. În schimb, dacă iubitul dumneavoastră este pasionat de muzică, darul ideal pentru el ar fi un mp3 player. Iar pentru a fi în ton cu noile tehnologii apărute în acest domeniu, vă recomandăm să căutaţi prin magazine un Ipod video. Acum, aceste dispozitive nu mai sunt doar pentru a asculta muzică, ci pot fi folosite pentru a viziona videoclipuri şi filmuleţe. Mai mult decât atât, pot reda fotografiile realizate cu camerele foto digitale. Prin urmare, un astfel de dispozitiv este ideal şi pentru pasionaţii de tot ceea ce este nou în domeniul inovaţiilor tehnologice.

 

Un playstation sau un ceas, cadoul ideal

 

Altă idee ar fi o consolă de jocuri. Consolele Nintendo Wii şi PlayStation au apărut şi pe piaţa românească, înregistrând vânzări destul de importante, iar dacă iubitul dumneavoastră este amator de jocuri pe computer, un astfel de cadou îl va da gata. Deşi jocurile PlayStation se apropie mai mult de ideea clasică, Nintendo Wii nu oferă jocuri statice, ci unele ce impun mişcare fizică. Astfel, partenerul dumneavoastră va împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: se va juca şi se va menţine şi în formă (într-o oarecare măsură). Un ceas. Acesta este întotdeauna un cadou potrivit, indiferent de ocazie. Gândiţi-vă la stilul pe care îl adoptă de obicei iubitul dumneavoastră. Este un tip mereu în pas cu moda sau este mai degrabă stilul sportiv? Trebuie să găsiţi răspunsul potrivit la această întrebare şi să „asortaţi“ alegerea ceasului cu personalitatea lui, pentru că s-ar putea să aveţi surpriza ca el să aprecieze mai mult un Casio clasic decât un ceas trendy. Dacă vă doriţi să îi faceţi o surpriză plăcută, dar nu dispuneţi de un buget prea generos, există o variantă care nu dă greş niciodată şi care este la îndemâna tuturor. Un portofel clasic din piele vă scapă din încurcătură. Trageţi cu ochiul la portofelul pe care iubitul dumneavoastră îl are: dacă este uzat (chiar şi un pic), aţi dat lovitura. Este o idee de cadou care poate nu este neapărat romantic, dar măcar este pratic, iar bărbaţii apreciază astfel de iniţiative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS