21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbaţii, obligaţi să mintă

Bărbaţii, obligaţi să mintă

Chiar dacă minciuna nu este cel mai bun mod de rezolvare a problemelor din cuplu, rămâne totuşi soluţia la care se apelează cel mai des.

O relaţie bazată pe o minciună nu are un final fericit, de cele mai multe ori. Ciondănelile dintre parteneri, fie că este vorba despre neînţelegeri mărunte sau lipsă de comunicare, nu-şi găsesc rezolvare prin minciună.

 

Minciuna cere neuroni

 

De multe ori, bărbaţii se văd puşi în faţa unei dileme: să-i spună iubitei adevărul sau să încerce, pe cât posibil, să ocolească un subiect foarte delicat. Dacă preferă să spună adevărul, aceştia riscă să nu fie înţeleşi de partenera lor, chiar dacă este vorba despre o ieşire nevinovată cu băieţii. În cazul în care bărbaţii aleg a doua variantă, există posibilitatea ca fapta lor să nu fie niciodată descoperită şi, în cazul acesta, se adevereşte zicala: „ce nu ştii nu-ţi face rău“. Adevărul este că, de multe ori, este de preferat să ascundeţi anumite lucruri, spre binele amândurora. Atunci când spuneţi o minciunică, fiţi creativ şi gândiţi-vă dinainte la eventualele întrebări pe care aţi putea să le primiţi de la partenera dumneavoastră. Evitaţi astfel să fiţi luat prin surprindere şi să vă vedeţi puşi în faţa unor întrebări fără răspuns. O dată prinşi cu minciuna, va fi mai greu să recăpătaţi încrederea iubitei dumneavoastră.

 

Femeile îi determină pe bărbaţi să mintă

 

Multe femei îşi aleg partenerii în funcţie de situaţia lor financiară. Ele nu acceptă o întâlnire cu un bărbat decât dacă acesta are o slujbă bine plătită, deţine o vilă într-o zonă bună şi conduce o maşină de ultimă generaţie. Bărbaţii care nu îndeplinesc toate aceste condiţii se văd nevoiţi să mintă oarecum pentru a obţine o întâlnire. Unii ar spune că nu e vorba nici pe departe de o minciună, ci mai degrabă de amplificarea unei realităţi: salariul nu este cu foarte multe zerouri, maşina nu este chiar de ultimă generaţie, iar vila nu este situată chiar în centru, dar totuşi el face parte din categoria bărbaţilor bine cotaţi. În cazul în care bărbatul vrea doar o aventură cu această femeie, minciuna nevinovată nu va fi descoperită decât poate prea târziu când nu mai prezintă aşa mare importanţă. Dacă totuşi acesta îşi doreşte o relaţie serioasă, femeia va afla adevărata situaţie financiară a lui. Din această cauză putem spună că, în loc să le ofere bărbaţilor posibilitatea să se manifeste deschis şi sincer, femeile îi forţează oarecum să mintă.

 

Anticipaţi-i dorinţele

 

Secretul unei minciuni reuşite constă în anticiparea dorinţelor partenerei. Pentru a fi cât mai credibili trebuie să vă cunoaşteţi partenera şi să ştiţi exact ceea ce îşi doreşte să audă de la dumneavoastră.

De multe ori, femeile vă supun unui test, pe care încearcă să-l mascheze sub forma unor întrebări nevinovate. „Ce părere ai despre fata asta? Ţi se pare drăguţă?“, „Crezi că m-am îngrăşat şi am nevoie să merg la sală?“, sunt doar o parte dintre întrebările capcană adresate de partenerele dumneavoastră. Trebuie să reţineţi că există o mare diferenţă între ceea ce vă întreabă şi ceea ce îşi doreşte să audă de la dumneavoastră. Poate că fata pe care v-o arată pe stradă şi despre care vă cere părerea este mai frumoasă, mai tânără şi mai sexy decât ea, dar cu siguranţă nu puteţi să-i spuneţi acest lucru. Aici trebuie să vă puneţi în joc imaginaţia şi să nuanţaţi răspunsul, astfel încât partenera dumneavoastră să fie cea care iese în avantaj din această comparaţie. Puşi în faţa unei astfel de întrebări, aveţi două variante: fie nu comentaţi, lucru care ar putea să fie interpretat negativ de partenera dumneavoastră, fie o complimentaţi atât de mult încât nici dumneavoastră nu vă vine să credeţi cât sunteţi de galant şi de drăguţ. Ar mai fi totuşi şi a treia variantă, să-i spuneţi iubitei dumneavoastră adevărul: fata pe care mi-ai arătat-o este mai frumoasă ca tine, iar tu trebuie să mergi neapărat la sală să dai jos câteva kilograme bune. Cam care credeţi că ar fi reacţia ei în faţa unui astfel de răspuns? Nici una dintre toate aceste variante nu este satisfăcătoare aşa că, bingo… aici îşi face locul o mică şi nevinovată minciunică.

Luaţi-o de mână, priviţi-o cu încredere în ochi şi spuneţi-i că este cea mai frumoasă femeie pe care a-ţi cunoscut-o, chiar dacă a mai pus un kilogram. Acest răspuns face parte din jocul de imaginaţie pe care ea vă obligă să-l jucaţi. Cu siguranţă aşteaptă de la dumneavoastră o minciună frumoasă în schimbul unui adevăr dureros.

În general, minciuna este considerată un obicei prost, dar, când vine vorba despre femei, sunt momente în care nu aveţi alternativă şi sunteţi obligat să recurgeţi la acest gest. Adevărul este că unele minciunele nevinovate pot face ca relaţia dumneavoastră să meargă mai bine. Nu trebuie decât să-i spuneţi ceea ce-şi doreşte să audă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS