10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Impact mortal

Tragic accident de circulaţie pe drumul european 70 Craiova – Filiaşi, în dreptul combinatului Işalniţa. Doi tineri au murit ieri, în jurul orei 14.00, iar alţi doi au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce autoturismul în care se aflau, o Dacie 1300, a fost lovit din spate de un Jeep. Potrivit poliţiştilor, şoferul Daciei cu numărul de înmatriculare DJ-03-DGG, Eugen Segărceanu, de 20 de ani, din Craiova, a încercat să iasă din refugiul de la benzinăria Consul pentru a se încadra pe sensul de mers către Craiova. Nu s-a asigurat însă dacă vine vreun autoturism dinspre oraş, a intrat pe şosea şi a fost lovit din spate de un Jeep Grand Cherokee, condus regulamentar de Ion Mecu, de 36 de ani, din Craiova. Impactul a fost devastator.

Dacia s-a rupt în două, iar Jeepul s-a răsturnat la o distanţă de 60 de metri de locul accidentului, după ce şoferul a frânat brusc. Cei doi pasageri de pe bancheta din spate a Daciei, Cătălin Neacşu, de 20 de ani, şi Adrian Timbreanu, de 19 ani, ambii din Craiova, au murit la scurt timp. Şoferul şi pasagerul din dreapta, Emilian Munteanu, de 22 de ani, au scăpat cu viaţă, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. Dintre cei doi, şoferul Daciei a avut cel mai mult de suferit. Potrivit medicilor, acesta a fost operat urgent de ruptură de splină. Şoferul Jeepului a fost şi el transportat la spital cu o ambulanţă SMURD, dar a scăpat cu câteva zgârieturi. Medicii îl vor ţine sub observaţie câteva ore, apoi îl vor lăsa să plece acasă.

Victimă colaterală

Impactul dintre Dacie şi Jeep a făcut şi o victimă colaterală. Un autoturism Dacia care se îndrepta spre Craiova a fost avariat de una dintre roţile Daciei zdrobite de maşina de teren şi de caroseria smulsă şi împrăştiată pe şosea. „Eu veneam dinspre Filiaşi şi, la un moment dat, am văzut cum roata Daciei şi o bucată din caroserie îmi izbesc maşina. Nu ştiu cine o să-mi plătească acum paguba“, a declarat Ştefan Secetă, şoferul maşinii avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

116 COMENTARII