11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

200 de yoghini, în Cartea Recordurilor

Participanţii la Festivalul de Yoga de la Berlin au reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, să stabilească un record inedit. După cum informează Krone.at, sub motoul „Feet up in the air“, peste 200 de yoghini au intrat în Cartea Recordurilor aşezaţi în cap. Potrivit organizatorilor, numărul exact al participanţilor urmează să fie stabilit cu ajutorul fotografiilor. Oricum ar fi, performanţa yoghinilor va intra în istorie, dat fiind că aceasta este prima încercare de acest fel din lume.

Angelina Jolie s-a inspirat din viaţa prinţesei Diana

Angelina Jolie a declarat că viaţa prinţesei Diana a inspirat-o şi a devenit şi ea mai generoasă cu cei aflaţi în suferinţă. Potrivit site-ului teenhollywood.com, actriţa de 32 de ani s-a implicat în acţiuni umanitare şi a devenit interesată de drepturile omului după ce a filmat în 2001 în Cambodgia, o ţară măcinată de conflicte militare. „Viaţa prinţesei Diana
m-a inspirat foarte mult. I-am urmărit îndeaproape activitatea, în special pe probleme umanitare. Este uimitor că prinţesa Diana a ales să se ocupe personal de aceste probleme. Indiferent ce program am, merg de fiecare dată cu plăcere în taberele refugiaţilor să mă întâlnesc cu persoane aflate în suferinţă. Aceste activităţi mă ţin în viaţă şi faptul că pot ajuta oamenii, atât cât pot, îmi oferă o satisfacţie deosebită“, a declarat Angelina Jolie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS