11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi încarcă, trei descarcă

Doi încarcă, trei descarcă

 Angajaţii firmei care pun pavele în zona trotuarului din centrul Petroşaniului au provocat o pagubă de câteva zeci de milioane de lei unui om de afaceri din localitate, care face unele lucrări în apropiere, după ce muncitorii au turnat molozul în fundaţia acestuia. „Am rămas şocat când am văzut că, după ce am muncit să sap fundaţia şi să îmi pregătesc lucrarea, am găsit o parte acoperită. Este bătaie de joc din partea celor care şi-au aruncat aici molozul“, a spus beneficiarul lucrării.
Omul a mai spus că nu a luat în calcul pagubele provocate, dar a afirmat că pot ajunge la câteva zeci de milioane de lei.
Angajaţii firmei care a contractat lucrarea de pavare a trotuarului ce duce spre Piaţa Centrală din Petroşani au pus tot ceea ce au scos de pe trotuare în fundaţie, deşi aveau în plan să ducă molozul în zona cartierului Saşa, pentru construcţia drumului comunal de acolo.
Autorităţile locale spun că au luat legătura cu reprezentanţii firmei care face lucrarea, pentru a le cere să remedieze problema.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS