10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCălcat de camion pe câmp

Călcat de camion pe câmp

Un tânăr din comuna doljeană Valea Stanciului, aflat la recoltat în Terpeziţa, a murit sâmbătă, după ce a fost călcat de remorca unui camion sub care adormise. Postul de poliţie Terpeziţa a fost sesizat sâmbătă, în jurul orei 16.00, că pe un câmp de pe raza localităţii un minor a fost accidentat grav de un autocamion.

La faţa locului s-a stabilit că Sorin E., de 14 ani, din comuna Valea Stanciului, aflat la recoltat de rapiţă împreună cu Ilarie Enea, tatăl său, s-a aşezat să se odihnească şi a adormit sub remorca unui autocamion Roman.

Valentin Popa, de 36 de ani, din Creţeni – Vâlcea, şoferul autocamionului, nu a observat băiatul, iar când a plecat cu autovehiculul a trecut peste el cu roata dreapta-spate a remorcii. Sorin E. a fost transportat imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, însă nu a mai putut fi salvat.

Cadavrul băiatului a fost depus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

Pentru că accidentul nu s-a petrecut pe un drum public, acesta nu este cercetat de poliţiştii de la rutieră, ci de Biroul Poliţiei Rurale Craiova, sub supravegherea unui procuror, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS