27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSex după fiecare întâlnire

Sex după fiecare întâlnire


Trebuie să fiţi sinceri şi să recunoaşteţi: scopul unei întâlniri este sexul. Altfel de ce aţi mai îndura ore întregi o femeie care vorbeşte despre nimicuri, iar la final aţi mai achita şi nota de plată de la restaurant? Singurul motiv este acela că speraţi să o convingeţi cumva să faceţi sex.

 

Dacă acesta este scopul, bărbaţii încă se mai bazează pe două idei „obosite“ pentru o întâlnire: film sau cină. Ideea de a vă duce partenera la cinema „miroase“ ca încercarea unui licean de a impresiona o fată. Opţiunea mult mai matură de a merge la teatru va fi mai bine apreciată. Dar, în ambele cazuri, partenera va fi concentrată asupra unui lucru total diferit de dumneavoastră şi, după câteva ore în care nu vă vorbiţi, va fi greu să schimbaţi „macazul“ către destinaţia dorită de dumneavoastră: patul.

Cât despre cină, aceasta seamănă mai mult cu un interviu. Exceptând cazul în care o duceţi la un fast-food pentru un hamburger, cina va fi ceva formal şi, înainte să vă daţi seama, veţi fi epuizat toate subiectele unei conversaţii politicoase şi plictisitoare. Acest lucru o va face cu greu să spună, la sfârşitul serii, „la mine sau la tine?“.

Ceea ce vă trebuie sunt câteva sugestii pentru locurile de întâlnire care îi vor face inima să bată mai tare, vă vor îndepărta de concurenţă şi, cel mai important, o vor face să dorească să vă atragă în dormitorul ei.

 

Tango

 

O parte obişnuită a ritualului împerecherii este dansul. Femeile pun semn de egalitate între abilităţile dumneavoastră pe ringul de dans şi cele din dormitor. Dar, pentru o întâlnire „de succes“ ar trebui să staţi departe de escapadele într-un club de noapte, unde se bea mult, şi ar trebui să-i sugeraţi partenerei un curs de dans. Femeile au o înclinaţie nativă pentru cursurile de dans. Faptul că vă exprimaţi interesul în această activitate ar putea părea că vă va ruina orice şansă pentru o viitoare întâlnire heterosexuală. Există totuşi o excepţie. Tangoul este privit ca unul dintre cele mai pasionante dansuri. Dacă luaţi parte la un curs de tango, vi se garantează contactul fizic. Muzica senzuală şi conotaţiile amoroase cu siguranţă vor aduce partenera în „starea“ potrivită. Veţi fi încinşi, transpiraţi şi vă veţi privi în ochi – veţi fi atât de aproape de sex… Chiar dacă nu aveţi nici un pic de talent la tango, este puţin probabil ca ea să fie o profesionistă. Să râdeţi de propria dumneavoastră nepricepere în acest dans nu vă va face decât bine.

 

Cazinoul

 

James Bond are parte de mult mai multe femei decât un bărbat normal. Femeilor le plac bărbaţii care îşi asumă riscuri. Pentru că nu puteţi pătrunde în reţeaua internaţională de spionaj, puteţi măcar folosi locul de „vânătoare“ preferat al lui Bond. Un cazino este o oportunitate perfectă pentru a-i arăta partenerei dumneavoastră că vă place riscul. Îndreptaţi-vă spre mesele de ruletă sau blackjack împreună cu partenera şi un cocteil – dar rezistaţi tentaţiei de a adopta accentul lui Sean Connery. Amintiţi-vă să luaţi totul în joacă. Doar nu vreţi să creadă că sunteţi un jucător împătimit care îşi târăşte iubitele să fie martore la viciul său murdar. Aşadar, angajaţi-vă într-o competiţie pentru a vedea care poate câştiga mai mult şi mai comandaţi câteva cocteiluri. Până la sfârşitul serii, ritmul nebun al inimii impus de nebunia jocului o va face pe partenera dumneavoastră dornică să îşi asume alte riscuri. Nu stricaţi momentul sugerându-i o partidă de pocher pe dezbrăcate la dumneavoastră acasă.

 

Bal mascat

 

Un bal mascat poate părea ideea frăţiorului dumneavoastră mai mic pentru o întâlnire perfectă, dar trebuie să ştiţi că aveţi ceva de învăţat de la el. Când vă costumaţi, majoritatea inhibiţiilor dispar. Ţineţi minte: Romeo a întâlnit-o pe Julieta prima dată la o astfel de petrecere şi nu a pierdut prea mult timp pentru a o seduce. Măştile ne permit să ne lăsăm pe noi înşine deoparte şi să fim cine vrem. Dacă vi se oferă ocazia unui bal mascat organizat de un club sau un prieten, nu-l rataţi. Dacă o invitaţi la un astfel de bal şi o încurajaţi să îşi aleagă costumul potrivit, îi veţi da ocazia să îşi elibereze o parte a ei bine închisă.

Încercaţi să o convingeţi să poarte mai degrabă un costum senzual decât pe cel al unei mumii înfăşurate în pânză. Dacă va întruchipa o celebritate sexy, precum Marilyn Monroe, Cleopatra sau Lara Croft, va dori, probabil, să îşi încerce o parte din această sexualitate cu dumneavoastră. Sau, la fel de bine, lăsaţi-o să-şi elibereze instinctul primar îmbrăcându-se ca un animal.

 

Aperitive

 

Deşi cinele formale sunt plictisitoare, există o legătură indiscutabilă între mâncare şi sex. Dacă vă găsiţi în situaţia de a fi obligat să mergeţi la o cină, nu trebuie să alegeţi neapărat un restaurant italian. Aperitivele sunt o alternativă care fac flirtul puţin mai uşor. La începutul mesei, când trebuie să alegeţi preparatele, vi se oferă o ocazie perfectă de a vă trage scaunul mai aproape de al ei. Când arătaţi pe meniu diferite opţiuni, este mai uşor să puneţi la cale câteva atingeri „întâmplătoare“ ale mâinilor.

Este binecunoscut faptul că anumite mâncăruri vă sporesc cheful de sex. Afrodiziace testate şi cunoscute sunt stridiile, sparanghelul, smochinele şi avocado. Masa ar trebui să fie, bineînţeles, „acompaniată“ de câteva pahare de vin.

Când vi se aduce comanda, apar mai multe oportunităţi de flirt. Să vă hrăniţi reciproc cu bucăţi de mâncare vă poate duce cu gândul la filmul „9 săptămâni şi jumătate“, dar dacă reuşiţi să vă abţineţi să o aruncaţi pe masă, totul este în regulă.

Atracţia aperitivelor este apropierea pe care o naşte împărţirea aceluiaşi platou. Acest lucru face ca totul să fie mai intim şi, cu cât ea este mai intimă cu dumneavoastră, cu atât mai bine. Numai să aveţi grijă să nu comandaţi prea mult usturoi sau ceva la care ea are alergie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU