Acasă Local Gorj Concurs aranjat la ISU Gorj

Concurs aranjat la ISU Gorj

Procurorii militari craioveni au dispus trimiterea în judecată a maistrului militar Cristian Sorin Palea, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, anunţă Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).
Maistrul militar a intrat în atenţia procurorilor în iulie anul trecut, după ce ofiţerii anticorupţie au demonstrat că acesta a măsluit în favoarea cumnatului său un concurs pentru ocuparea unui post în cadrul inspectoratului.
Conform DGA, pe 21 iulie 2006, Teofil Hodolean a participat la examenul pentru ocuparea unuia dintre cele 21 de posturi de conducători auto scoase la concurs de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu“ Gorj, obţinând nota 9.55. Pentru că nota obţinută nu era suficient de mare pentru a fi declarat admis, Hodolean a apelat la cumnatul său, Cristian Sorin Palea, şef garaj auto în cadru ISU Gorj, care a substituit foaia cu răspunsurile lui Hodolean cu alta completată şi semnată personal, conţinând toate răspunsurile corecte. Drept urmare, Teofil Hodolean a fost declarat admis, fiind în prezent angajat în cadrul ISU Gorj. Instanţa de judecată urmează să se pronunţe şi cu privire la anularea „foii de răspuns“, completată în fals de Palea.

Exit mobile version