10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpânzuraţi la Rusăneşti şi Văleni

Spânzuraţi la Rusăneşti şi Văleni

O femeie din comuna Rusăneşti, Olt, şi-a curmat zilele spânzurându-se de grinda casei. Octavia Voinea, de 41 de ani, a fost găsită joi, de vecini, atârnând într-un ştreang. Femeia locuia singură şi nu era căsătorită. Vecinii sunt şocaţi de gestul Octaviei. „Provine din familie bună. Părinţii ei au lucrat în învăţământ. Şi ea avea două facultăţi. Cine ştie ce a avut! Probabil de singurătate a făcut asta“, au spus vecinii.

După cum afirmă sătenii, în ultimele zile, Octavia tot zicea că vrea să-şi pună capăt zilelor şi s-a interesat despre cum se face un ştreang. Nimeni nu a crezut-o însă în stare de aşa ceva. Joi a fost găsită fără suflare de vecini, care i-au tăiat ştreangul şi au anunţat poliţia. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că victima nu prezintă urme de violenţă.

 

Un bărbat s-a spânzurat de pomul din curte

 

Tot joi, un bărbat din comuna Văleni şi-a pus şi el capăt vieţii. Gheorghe Sterpan, de 60 de ani, s-a spânzurat de un pom din curtea casei sale. Cadavrul bărbatului a fost observat de un vecin, care a anunţat poliţia. Potrivit informaţiilor primite de la angajaţii Primăriei Văleni, bărbatul era cunoscut cu afecţiuni psihice. Soţia sa a murit în urmă cu mulţi ani, iar de atunci Gheorghe locuia singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU