21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFestivalul muzicii şi-a închis porţile

Festivalul muzicii şi-a închis porţile

Cele trei zile de sărbătoare a muzicii s-au încheiat aseară, pe Velodromul din Parcul „Romanescu“, pe ritmurile celor de la Rober N’SCroll din Spania, dar şi ale celor de la Timpuri Noi, Taxi şi Tudor Chirilă şi Vama.

Trei seri în care muzica de calitate a primat. Dacă Ada Milea aducea în concertul de deschidere din Murphy’s Pub ceva din nonconformismul său, fanii celor de la Bandidos (Bosquito) aveau să se delecteze în prima seară, în Mediclub, cu piese mai noi şi vechi ale băieţilor care se relansează pe piaţă. Şirul evenimentelor muzicale a continuat şi în seara următoare cu Andre (Germania), Rober N’Scroll (Spania) şi Sarmalele Reci. O seară cu de toate, în Mediclub care a devenit neîncăpător la miezul nopţii, ora de începere a concertului băieţilor de la Sarmalele Reci.

S-au fredonat melodii precum „Adio, Mona“, „Prostia-i la putere“, „Lasă-mă să dorm“, „Răpirea din Serai“, „Violeta“. Craiova a sărbătorit muzica într-un festival reuşit, unde s-a cântat live, s-a dansat şi s-a trăit intens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS