14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârgujienii se refugiază la ştrand

Târgujienii se refugiază la ştrand

Din ce în ce mai mulţi târgujieni preferă să-şi petreacă după-amiezele la ştrandul din centrul municipiului. Zilnic, sute de persoane, atât tineri, cât şi adulţi, fac baie şi se distrează. „Am venit la ora 11.00. Sunt elevă şi acum este vacanţă, am venit de când
s-a deschis ştrandul, aproape în fiecare zi. M-am bronzat şi am făcut baie, este foarte cald şi este foarte bine la ştrand. Vin împreună cu prietenii mei şi ne distrăm de minune“, a spus Ana Maria Iorga, din Târgu Jiu. „Vin foarte mulţi cetăţeni, predomină tinerii şi elevii. Au vacanţă şi nu pot să stea tot timpul la internet sau acasă. Aproximativ 600 de persoane vin în zilele cele mai călduroase, vreo 300 vin zilnic. Cei mai mulţi vin la sfârşitul săptămânii, atunci vin şi cei bătrâni“, a spus administratorul ştrandului, Aurel Buleac.

Apa din piscină este schimbată destul de des: „Nu am mai schimbat-o de şase zile. Acum este foarte cald şi, dacă o schimbăm, ar trebui să închidem, trebuie să stea două zile înainte să se poată îmbăia lumea. Este curată, nu avem probleme. Oamenii vin pentru că le place“, a afirmat Aurel Buleac.

Printre problemele cu care se confruntă administratorul este şi cea a persoanelor care nu vor să plătească taxa de intrare, de doar şase lei, şi folosind diverse tertipuri nu achită costul biletului. „Îmi lasă chei aici la intrare, îmi spun că se duc să vadă dacă îşi găsesc câţiva prieteni, spun mereu că se întorc, dar fac aşa numai ca să nu plătească biletul. Nu le este ruşine, mai ales tinerii fac aşa“, a afirmat administratorul singurului ştrand din municipiul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS