10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrenuri oprite de un şofer băut

Trenuri oprite de un şofer băut

Trenurile care au circulat vineri dimineaţă pe relaţia Caracal – Craiova, după ora 4.00, au strâns zeci de minute de întârziere, după ce un craiovean s-a oprit cu maşina pe calea ferată să tragă un pui de somn.
Poliţiştii de la Transporturi au fost sesizaţi ieri-dimineaţă, în jurul orei 4.30, de mecanicul rapidului 361, care circula pe relaţia Caracal – Craiova, că la trecerea la nivel cu calea ferată din zona localităţii Cezieni, pe firul 1, se află oprit un autovehicul. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că o autoutilitară cu numărul de înmatriculare DJ-47-AMI se afla oprită pe şine. Conform poliţiştilor de la Transporturi, la volanul acesteia se afla un craiovean, de 38 de ani, care dormea, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate.
A fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere, care a încercat să-l testeze pe şofer cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Craioveanul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Autoutilitara a fost mutată de pe calea ferată abia la ora 6.00, circulaţia feroviară fiind repusă în funcţiune. De suferit au avut călătorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU