10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Masă multimedia de biliard

Amatorii de biliard, care doresc ca în timp ce se delectează cu jocul preferat să se uite la televizor, dar şi să asculte muzică, pot de acum să răsufle uşuraţi. După cum informează Krone.at, renumitul producător de mese de biliard Heiron & Smith a creat o masă multimedia specială. Pentru 12.000 de dolari, posesorii unei astfel de mese au parte şi de un televizor LCD, staţie stereo cu boxe uriaşe, un DVD-player şi un PlayStation 2. Ca şi cum nu era suficient, masa are încorporat şi un bar.

Azil pentru câinii de vârsta a treia

Populaţia Japoniei este într-un continuu proces de îmbătrânire, acelaşi fenomen înregistrându-se şi în ceea ce priveşte animalele de companie. După cum informează site-ul Yahoo!News, reprezentanţii unei clinici veterinare din estul ţării s-au hotărât să deschidă din această cauză un azil pentru patrupede. Pentru suma de 800 de euro pe lună, proprietarii de câini de vârsta a treia îşi pot aduce patrupedul la centrul Soladi. Câinii „pensionari“ vor fi supravegheaţi nonstop de veterinari şi vor primi hrană bogată în vitamine. Potrivit rezultatelor mai multor anchete, numărul câinilor de vârsta a treia din Japonia a crescut considerabil în ultima perioadă.

Sexul asigură longevitatea bărbaţilor

Un studiu efectuat recent a relevat faptul că sexul poate fi considerat unul dintre secretele longevităţii bărbaţilor, informează site-ul thesun.co.uk. Potrivit rezultatelor acestui studiu, bărbaţii care au cel puţin un contact sexual pe săptămână au de două ori mai multe şanse să ajungă la vârsta de 80 de ani, faţă de semenii lor mai puţin norocoşi. Acelaşi studiu a pus în evidenţă faptul că sexul practicat în mod regulat reduce la jumătate riscul unui atac cerebral, cu 40 la sută riscul apariţiei diabetului şi cu 30 la sută riscul apariţiei bolilor de inimă. Studiul a mai notat că bărbaţii care rămân văduvi la 65 de ani sunt extrem de afectaţi de această situaţie, riscul de deces crescând cu până la 70 la sută din acest motiv. Şeful echipei de cercetători, doctorul Huang-Kuang Chen, din cadrul Universităţii din Taiwan, a declarat că „rezultatele studiului sugerează faptul că activitatea sexuală are un efect protector asupra sănătăţii bărbaţilor“.

Drew Barrymore şi Bruce Willis – tandreţuri în public

Actriţa Drew Barrymore a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor mondene graţie vieţii sale amoroase. După ce a fost la un pas de a se căsători mai întâi cu bateristul Fabrizio Moretti şi apoi cu regizorul Spike Jonze, Barrymore are acum o nouă relaţie. Noua ei cucerire e Bruce Willis. Cei doi au fost surprinşi sărutându-se la o petrecere mondenă. Informaţia a fost imediat dezminţită de Willis, care a declarat: „Suntem prieteni vechi. Nu am văzut-o de foarte mult timp şi am sărutat-o. S-au întâmplat lucruri mult mai picante în acea seară, care nu au fost făcute publice. Dacă e un păcat să-ţi săruţi o amică bună şi o actriţă frumoasă, atunci n-aveţi decât să mă condamnaţi. Sunt un bărbat singur şi fac ce vreau. De ce naiba le pasă altora dacă o sărut pe Drew?“, a spus Willis revoltat.

Carmen Electra, învinsă de o braziliancă

Fosta vedetă din „Baywatch“, Carmen Electra, a suferit o înfrângere dureroasă pe scena premiilor „Spike TV Guys Choice“. După cum informează Libero.it, deşi s-a prezentat foarte provocator îmbrăcată, cu un sutien de culoare neagră, asortat cu nişte bikini de aceeaşi nuanţă, portjartier şi dresuri fine, iar în picioare purtând cizme cu toc cui şi vârf ascuţit, Carmen nu a reuşit să îşi adjudece premiul pentru cea mai sexy femeie a anului. Trofeul i-a fost luat de supermodelul brazilian Adriana Lima. Printre laureaţi s-au aflat Will Ferrel şi Adam Sandler, câştigători ai premiului de popularitate, Jon Favreau şi Vince Vaughn, premiaţi cu distincţiile pentru celebritate. James Gandolfini a fost desemnat bărbatul anului pentru rolul din „Clanul Soprano“, în timp ce Jessica Alba a fost premiată pentru frumuseţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS