5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Misiune de salvare pentru o bufniţă de jucărie

Pompierii din districtul londonez Banstead au participat zilele trecute la o misiune de salvare bizară. Potrivit
site-ului thisislondon.co.uk, ei au sărit în ajutorul unei bufniţe de plastic, al cărei rol era acela de a speria păsările ce dădeau târcoale postului de poliţie din zonă. Bufniţa de jucărie s-a desprins de pe postamentul său de pe acoperiş, iar poliţiştii au apelat la ajutorul colegilor pompieri, care s-au deplasat la faţa locului pentru a „salva“ bufniţa de plastic căzută. De atunci, ea a devenit „copilul adoptiv“ al pompierilor, care au aşezat-o cu atenţie pe acoperişul unităţii lor de intervenţie.

Metropole în pericol de dispariţie

Mai multe metropole de pe mapamond riscă să se transforme în oraşe-fantomă până la sfârşitul secolului. După cum informează Libero.it, această ipoteză a fost lansată de revista americană Forbes. Potrivit prestigioasei publicaţii, oraşele în pericol sunt Banjul din Gambia, ALexandria în Egipt, Tianjin în China, Giakarta în Indonesia şi Bangkok în Thailanda. Printre metropolele în pericol de a fi lovite de calamităţi, Forbes menţionează San Francisco sau oraşele italiene Napoli, care ar putea sfârşi sub lava Vezuviului, şi Veneţia, în pericol din cauza nivelului ridicat al apei.


John Travolta ştie cum să scape de paparazzi

John Travolta spune că a găsit soluţia ideală pentru evita paparazzi: stă treaz toată noaptea şi doarme jumătate de zi. După cum informează site-ul abc.net.au, actorul, în vârstă de 53 ani, a declarat pentru revista Parade că familia sa a adoptat acest stil de viaţă pentru a se bucura de intimitate. „Parcă suntem familia Addams, avem o viaţă nocturnă, destul de ciudată“, povesteşte actorul. „Probabil că pentru copii nu este cea mai bună soluţie, dar asta este. Soţia mea se duce la culcare pe la ora trei dimineaţa, iar eu mă culc de obicei pe la şapte“, a continuat Travolta. Ca o precizare, interviul acordat reporterului de la revista Parade a avut loc la ora 2.00 dimineaţa.

Kate Beckinsale şi-ar dori să fie bărbat

Cea mai mare ambiţie profesională a lui Kate Beckinsale este aceea de a juca rolul unui bărbat, potrivit site-ului contactmusic.com. Actriţa britanică regretă oarecum că este femeie, pentru că este sigură că bărbaţii primesc roluri mult mai bune. „Mi-aş dori să joc rolul unui bărbat. Ultimul DVD pe care l-am cumpărat a fost «Virgin la 40 ani» şi după ce am văzut filmul mi-am dorit să fi fost bărbat. Câteodată sunt invidioasă pe ei, pentru că îşi permit mai multe lucruri decât femeile. Cred că sunt nişte norocoşi“, a spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS